Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 9. december 2020

Seriál- Vianoce v znamení lokálnej tvorby: Šperky

Šperky sú obľúbeným typom darčeku na rôzne príležitosti, či už to sú Vianoce, narodeniny alebo výročia. Ak plánujete aj tento rok staviť na istotu aobdarovať svojich blízkych unikátnym šperkom, objavte snami tvorbu 4 žien, ktoré svojou tvorbou prinášajú na česko-slovenskú scénu exkluzívne ajedinečné kúsky.

Seriál- Vianoce v znamení lokálnej tvorby: Šperky

Šperky sú obľúbeným typom darčeku na rôzne príležitosti, či už to sú Vianoce, narodeniny alebo výročia. Ak plánujete aj tento rok staviť na istotu a obdarovať svojich blízkych unikátnym šperkom, objavte s nami tvorbu 4 žien, ktoré svojou tvorbou prinášajú na česko-slovenskú scénu exkluzívne a jedinečné kúsky.

Antipearle

Značka Antipearle je stelesnením klasickej sofistikovanosti a moderného dizajnu. Dizajnérka Markéta Dlouhá Márová pracuje s pravými perlami, ktoré vyzdvihuje na veľmi unikátny, neopozeraný level. Vznikajú tak luxusne pôsobiace dizajny s punkovým nádychom. Kúsky tejto značky zaručene potešia akúkoľvek ženu, ktorá miluje jedinečnosť a zároveň oceňuje prepracovaný dizajn. Vyberať môžete z jednoduchších dizajnov, ale aj komplexnejších modelov.

@antipearle

Hany Kašičková – Autorský šperk

Dizajnérka Hany Kašičková je známa svojim minimalistickým prístupom, ktorý zaujme každú milovníčku jednoduchosti. Všetky kúsky v jej tvorbe pútajú svojou nadčasovosťou, ale aj prekvapivými detailmi, ktoré prinášajú moderný nádych výnimočnosti. Skvelé však je, že Hany robí aj špeciálne workshopy, na ktorých si každý môže vyrobiť ten svoj vysnívaný kúsok. Preto ak nenájdete to, čo hľadáte, obdarovať môžete aj darčekovým poukazom na výrobu vlastného šperku. Jednoducho kreatívny darček!

hanykasickova foto janabudaiova@hanykasickova, foto @janabudaiova

Bepart Studio

Čisté línie, krásne, minimalistické detaily sa spájajú v tvorbe značky Bepart Studio. Dizajnérka Petra Arbetová tvorí nadčasové kúsky, ktorých filozofiou je nositeľnosť počas každého dňa. Napriek jednoduchosti si však šperky okamžite získajú pozrnosť, o čo sa starajú výrazné grafické prvky a geometrické tvary. Petre záleží nielen na vzhľade, ale aj na materiáloch, ktoré vyzdvihuje pomocou tradičných zlatníckych techník aj moderných postupov. V ponuke značky Bepart Studio nájdete pre každého niečo, či už hľadáte drobnosť v podobe prívesku s iniciálkou alebo jednoduché, no zaujímavé náušnice.

bepart@bepartstudio

Maria Kobelová

Tvorba dizajnérky Marie Kobelovej má silný umelecký nádych, no pritom pôsobí súčasne a uhladene. Do veľkej miery sa sústreďuje na balans kriviek a tvarov, ktoré vytvárajú estetické dizajny s pútavým vizuálom. V jej tvorbe nájdete množstvo typov šperkov, od prsteňov cez retiazky až po náušnice, ktoré využívajú nielen drahé kovy, ale aj drahokamy. Jej tvorba zaručene poteší každú milovníčku jednoduchosti, moderného štýlu, avšak s výrazným a okamžite rozpoznateľným charakterom. Okrem vlastných kolekcií Maria tvorí aj kúsky na zákazku, či už snubné prstene, obrúčky alebo iné výnimočné dizajny.

mariakobelova foto shotby.us@mariakobelova, foto @shotby.us

Foto: archív značiek, Instagram

1346

Súvisiace články