Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 17. júl 2020

Athleeya, slovenská módna značka, ktorú ženy milujú

Módny štýl athleisure sa stáva čoraz obľúbenejším. Prepojenie oblečenia na šport, každodenné nosenie do práce, večerné aktivity i na voľný čas je praktické, trendy a módne zároveň.

Athleeya, slovenská módna značka, ktorú ženy milujú

Módny štýl athleisure sa stáva čoraz obľúbenejším. Prepojenie oblečenia na šport, každodenné nosenie do práce, večerné aktivity i na voľný čas je praktické, trendy a módne zároveň. Slovenská značka Athleeya vyrába kúsky, ktoré sú funkčné, kvalitné a nadčasové.

Kto stojí za značkou Athleeya

Za menom spoločnosti stoja dve dámy, ktoré milujú život v meste, pohyb, šport, posedenia na káve a stretnutia s priateľmi. Práve tento aktívny život inšpiroval Slavku Mackaničovú a Petru Harachovú k myšlienke, vytvoriť oblečenie, ktoré bude vyhovovať všetkým ich požiadavkám a predstavám. Slavka, pôvodným povolaním architektka, vyštudovala aj módne návrhárstvo. Jej vrodený cit pre kombinácie materiálov a farieb dodáva modelom tú správnu dávku harmónie a štýlu. Petra sa profesijne venovala produktovému marketingu. Dnes má ako milovníčka jogy pri príprave modelov konečné slovo ohľadne dôležitého funkčného využitia a pohodlnosti oblečenia.

Dve dámy s rozdielnymi profesiami a záujmami spojilo nadšenie k vzniku módnej značky, ktorá rovnako ako oni dve, prepája navonok odlišné využitie módy do jedného kompaktného a trendy štýlu.

ATHLEEYA BIKERKY

Kvalita a funkčnosť materiálov

Oblečenie z funkčných materiálov, ktoré kombinuje rozdielne štýly je ukážkou osobitého módneho prejavu. "Dôraz pri tvorbe jednotlivých kúskov oblečenia kladieme na kvalitu, štýl a dopĺňanie kontrastov. Sme perfekcionistky zamerané na posledný detail. Každý šev, každý odtieň, každé balenie musí byť dokonalé. Iba tak vieme poskytnúť ženám ten najvýnimočnejší zážitok," hovorí o značke Athleeya Petra. Jednotlivé kusy oblečenia sa navyše dajú bez problémov kombinovať s inými kusmi oblečenia z bežného šatníka.

ATHLEEYA a  ATHLEEYA b 

Materiály, z ktorých oblečenie vzniká, majiteľky spoločnosti dôkladne vyberajú v Taliansku a Nemecku. Všetky kusy oblečenia sa šijú výlučne na Slovensku, aby bola zabezpečená vysoká kvalita produktov, za ktorou si značka stojí. Odevy Athleeya sú funkčné, teda určené na športovanie, príjemné na dotyk, zároveň však s dizajnom určeným na denné nosenie. Prispôsobujú sa akýmkoľvek ženským krivkám, ale majú kryciu schopnosť, takže jemne zahaľujú prípadné nedokonalosti tela. Hlavnou zložkou materiálov je vlákno LYCRA® XTRA LIFE™. Výnimočnosť lycry spočíva v tom, že dlhodobo udržiava tvar po nosení i praní a pôsobí ako druhá koža.

ATHLEEYA EMERALD

Výber oblečenia

Najobľúbenejšími kúskami athleisure štýlu sú legíny, topy, športové podprsenky i bundičky. Inšpirácia na využitie produktov je ukrytá priamo v ich názvoch. CITY BREAKER legíny je možné obliecť si aj do mesta, GROOVE IT crop top napríklad na večer a tanečnú párty, LADIES NIGHT tielko je priam stvorené na večerné posedenie pri drinku alebo ON THE ROAD bundička na cesty alebo chladnejšie dni mimo domov.

ATHLEEYA BLUE a

Athleeya je skrátka láska na prvý dotyk. Obľúbená je medzi influencerkami, milovníčkami módy, aj ženami, ktoré milujú aktívny život.

Viac informácií: www.athleeya.com

3039

Súvisiace články