Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 9. jún 2020

Dámska hygiena drží krok s módou

Dámska hygiena už dnes našťastie nie je tabu, naučili sme sa ju brať ako prirodzenú súčasť našich životov apreto by nikto nemal mať problém baviť sa osvojich dňoch. Čo je skvelé, aj vtejto sfére sa dá posúvať ešte ďalej, pričom zohľadňovať môžeme aj ekológiu, pohodlie či dokonca módu.

Dámska hygiena drží krok s módou

Dámska hygiena už dnes našťastie nie je tabu, naučili sme sa ju brať ako prirodzenú súčasť našich životov a preto by nikto nemal mať problém baviť sa o svojich dňoch. Čo je skvelé, aj v tejto sfére sa dá posúvať ešte ďalej, pričom zohľadňovať môžeme aj ekológiu, pohodlie či dokonca módu. V tomto smere sme objavili niekoľko zaujímavých značiek spodnej bielizne, ktorá posúva naše dni do nových rozmerov.

@knix

Hovoríme o menštruačných nohavičkách, ktoré zaplavili nielen sociálne siete, ale aj zásuvky našich známych a kamarátok. Čoraz viac značiek spodnej bielizne sa v tomto smere našlo a začínajú nám ponúkať štýlové a bezpečné nohavičky, s ktorými prečkáme tých pár dní v mesiaci komfortne, bez stresu z hroziacej nehody, ekologicky a samozrejme aj v krásnom dizajne.

Vyskúšajte vymeniť svoje obvyklé tampóny, vložky či dokonca kalíšky za nohavičky, v ktorých sa budete cítiť maximálne bezpečne a zároveň štýlovo. My ideme do toho.

Aisle

Značka Aisle ponúka 4 typy nohavičiek, ktoré boli navrhnuté tak, aby boli schopné vstrebať objem až 4 bežných tampónov. Ich štýl si zamilujete ak máte radi športové a už na pohľad komfortné kúsky. Dostupné sú v klasickom nohavičkovom strihu, ale aj v pohodlnom šortkovom. Ide o ekologickú značku, ktorá vyrába aj udržateľné vložky a kalíšky.

putacupinit@putacupinit

Knix

V ponuke značky Knix nájdete nielen menštruačné nohavičky, ale aj klasickú spodnú bielizeň a základné kúsky ako tielka či pyžamá. Väčšina produktov je bežšvových a krásne vytvarovaných, čo robí skvelú postavu. V ponuke menštruačných nohavičiek nájdete krásne neutrálne odtiene sivej, béžovej, čiernej a niekoľko odtieňov nude, aby ste si mohli vybrať dokonalo ladiaci tón k vašej farbe pleti. Vybrať si môžete jednoduché, hladké modely, alebo romantické čipkované či trendy sieťované. Navrhnuté sú tak, aby dokázali absorbovať 3-4 plné lyžice tekutiny.

knix 2

Modibodi

Ak máte radi rôznorodosť vo svojom šatníku, určite si prezrite ponuku austrálskej značky Modibodi, ktorá je plná najrôznejších štýlov menštruačných nohavičiek v naozaj inkluzívnej škále veľkostí od XS až po 6XL. Vyberať si môžete podľa stupňa absorpcie alebo podľa vzhľadu, to je na vás. V ponuke sú klasické jednofarebné kúsky, ale aj elegantné dizajny s čipkou, bezšvové, nohavičky pre maminy a dokonca aj plavky!

Modibodi Modibody plavky

Snuggs

Aj na Slovensku sa zrodila moderná značka, ktorá napĺňa potreby žien v súčasnom svete. V ponuke sú zatiaľ dva strihy – klasický a s vyšším pásom, obe v čiernej farbe, čo je na tieto dni ideálne. Klasické nohavičky sú vhodné na slabšie dni a tie s vyšším pásom zase na silnejšie. Použiť sa dajú aj v prípade úniku moču. Absorbujú objem až 3 vložiek.

Snuggs homepage 736x768

Sayu

V Česku zase vznikla značka Sayu, ktorá má dnes už poriadne širokú ponuku menštruačných nohavičiek, pričom vybrať si môžete z klasických hladkých modelov, alebo z čipkovaných či so sieťovanými detailmi. Využívajú unikátnu technológiu, ktorá spája prirodzené funkcie merino vlny a nepriepustnú, ale zároveň priedušnú membránu. Jeden pár vám tak vydrží takmer celý deň, od 8 do 12 hodín.

Sayu  sayu 2 

Foto: archív značiek

2081

Súvisiace články