Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 27. november 2019

MALINNA° – Zdravie je veda

Výrobou biokozmetiky sa dnes zaoberá množstvo značiek, no spájanie výskumu v oblasti organickej chémie s odbornými poznatkami z medicíny a mikrobiológie v rámci malej rodinnej značky MALINNA° je niečo, čo u nás ešte nebolo. Pri výrobe čisto prírodných produktov využívajú teoretické poznatky z botaniky a biochémie prepojené so skúsenosťami lekárov alebo priamo pacientov s využitím produktov a na základe spätnej väzby a reakcií zákazníkov formuly jednotlivých produktov neustále vyvíjajú.

MALINNA° – Zdravie je veda

Výrobou biokozmetiky sa dnes zaoberá množstvo značiek, no spájanie výskumu v oblasti organickej chémie s odbornými poznatkami z medicíny a mikrobiológie v rámci malej rodinnej značky MALINNA° je niečo, čo u nás ešte nebolo. Pri výrobe čisto prírodných produktov využívajú teoretické poznatky z botaniky a biochémie prepojené so skúsenosťami lekárov alebo priamo pacientov s využitím produktov a na základe spätnej väzby a reakcií zákazníkov formuly jednotlivých produktov neustále vyvíjajú. Vďaka tomuto nekonvenčnému pohľadu objavujú neprebádané možnosti prírody a posúvajú hranice regenerácie ľudského tela na bunkovej úrovni.

V rodinnej firme MALINNA° to vyzerá ako remeselná manufaktúra a laboratórium v jednom. Zakladateľka značky Dominika Doniga spolu s otcom vymysleli inovatívny koncept, ktorý sa stretol s obrovským ohlasom. V určitom zmysle sa stali priekopníkmi nového vedného odboru s obrovskou perspektívou rozvoja a uplatnenia získaných poznatkov v praktickom živote. Spoločnosť má vlastný výskum, ale predovšetkým zhromažďuje a vyhodnocuje vo svojej databáze informácie z iných výskumov a bádaní. Výsledkom sú produkty s unikátnym spracovaním, ktoré znásobuje účinnosť samotných zložiek. Potvrdzujú to nadšení klienti, ale aj samotná Dominika, ktorá svoje produkty užíva pravidelne. Vďaka nim má kvalitnejšiu pokožku, viac energie, silnejšiu imunitu, dokonca sa jej zlepšil spánok a stav krvného obehu. Čím to je, že to tak funguje? „Zloženie našich produktov je špičkové, neobsahujú nijakú syntetickú chemikáliu, ale nie je úplnou podstatou zameriavať sa na jednotlivé vstupné suroviny. Až ich spracovanie je to, čo definuje ich výnimočnosť. Pri procese spracovania sa jednotlivé zložky kombinujú a menia, čo ich robí vysoko kompatibilné s ľudským organizmom,“ vysvetľuje Dominika.

9V2A3092

0G4A0614  0G4A0625 

0G4A0797

K zrodu kozmetiky a výživových doplnkov inšpirovali jej otca Jaroslava Stráňavského vlastné zdravotné problémy. „Práve moje závažné zdravotné problémy ma priviedli pred deviatimi rokmi k výrobe biokozmetiky, výživových doplnkov a biočističov novej generácie. Dnes vyrábame produkty, ktoré neustále prechádzajú vývojom a môžeme povedať, že obsahujú nielen prírodné výživné látky pre organizmus, ale sú zároveň nositeľmi dôležitých informácií, ktoré, predovšetkým imunitný systém rozpoznáva a dokáže využívať.“ „Naše produkty účinne pomáhajú organizmu získať schopnosť vlastnej ochrany pred infekciami a silnú schopnosť vlastnej regenerácie na bunkovej úrovni,“ dodáva majiteľka populárnej značky, ktorá sa neustále rozrastá. Onedlho výrobu spoločnosť presunie do výrobnej haly v obci Branice pri Písku, kde bude na inovatívnom koncepte pracovať množstvo nových nadšených zamestnancov. Aktuálna aj budúca výroba je bezodpadová a okrem toho, že samotné produkty sú vyrobené z čistých organických zložiek a morskej biosoli, firma myslí aj na obaly a snaží sa krok za krokom posúvať aj v tejto oblasti. Najbližším produktom bude šalviový šampón zabalený v 100 % recyklovanom plastovom obale.

0G4A0817

9V2A3115 9V2A3132

0G4A0823

Text: Jana Gombošová
Foto: MALINNA°

3231

Súvisiace články