Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 11. január 2019

Zo sveta Zuzany Gregorovej

Zuzanu Gregorovú určite poznáte, či už zo stránok tých najprestížnejších módnych magazínov vo svete, alebo z prehliadkových mól Dolce & Gabbana, Versace, Saint Laurent, Salvatore Ferragamo a mnohých ďalších. Stihla pracovať s renomovanými fotografmi ako Mario Testino, Mario Sorrenti, Karl Lagerfeld či Steven Klein.

Zo sveta Zuzany Gregorovej

Zuzanu Gregorovú určite poznáte, či už zo stránok tých najprestížnejších módnych magazínov vo svete, alebo z prehliadkových mól Dolce & Gabbana, Versace, Saint Laurent, Salvatore Ferragamo a mnohých ďalších. Stihla pracovať s renomovanými fotografmi ako Mario Testino, Mario Sorrenti, Karl Lagerfeld či Steven Klein. Na konte má niekoľko kampaní so značkami ako D&G, Just Cavalli, Urban Decay, Stuart Weitzman a to všetko stihla do svojich 29 rokov.

Popri práci toho ako modelka veľa precestovala, objavila nové kultúry a zvyky, a dostala tipy z prvej ruky priamo od profesionálov, či už v beauty sfére, ale práve v tej módnej. A teraz sa o tieto poznatky podelí s nami vo svojej pravidelnej rubrike. Do toho pridá svoje postrehy, produkty, ktoré si získali jej pozornosť a rôzne vychytávky na zjednodušenie bežného života, nakupovania či cestovania. Čo si pre nás Zuzana nachystala?

DG

Dolce & Gabbana

versace

Versace

YSL

Saint Laurent

post 17367 0 1446023449 37748 zuzana gregorova mmagazin dg1

 

Predslov

Z každého rožku trošku, tak by som zhrnula moje príspevky. Porozprávam vám o cestovaní, ale z praktického hľadiska, predstavím vám rôzne travel hacks, tipy a triky, rôzne stránky a aplikácie, ktoré sa mne samej osvedčili. Poradím vám ako sa efektívne pobaliť, čo by vám v kufri nemalo chýbať a čomu sa pri cestovaní vyvarovať. Počas mojich ciest za prácou som sa toho veľa naučila a pokiaľ aj vás zaujíma, čo to vlastné znamená mať nejaký status s aerolíniami a ako zbierať a využiť vaše míle, máte sa na čo tešiť. Predstavím vám však aj moje obľúbené miesta, od kaviarní až po obchodíky, ale aj lokality na dobrú insta fotku.

Porozprávam vám aj o nových vychytávkach, ktoré si našli cestu do môjho života, od nových appiek až po rôzne služby, novinky do kuchyne alebo domácnosti vo všeobecnosti. Venovať sa budem aj tomu, ako si zjednodušiť život napríklad nakupovaním online, ako prakticky zariadiť byt alebo rekonštruovať, či zorganizovať šatník.

Nevyhnem sa ani témam o zdraví, zdravých potravinách, výživových doplnkoch a z času na čas sa s vami podelím aj o nejaký recept. Keďže nerada varím, tak to bude super easy a hlavne rýchle. Do toho pridám staré známe, no overené rady v stravovaní, ktoré sa osdvedčili nielen u mňa. Psychické zdravie považujem za veľmi dôležitú súčasť života, preto sa budem venovať napríklad aj motivačným trikom či novým štúdiám v tejto sfére.

Predstavím vám zopár beauty tipov a procedúr, ale aj niečo o cvičení. Do hĺbky sa však budem venovať najmä nákupom online, či už na Amazone alebo Etsy, pretože mám pocit, že táto sféra je u nás zatiaľ relatívne neobjavená a je to škoda. Minule som napríklad objavila veľmi cool obchodík práve na spomínanom Etsy, a nakúpila som tam všetko od vianočných pohľadníc až po personalizovaný obal na pas, ale o tom až neskôr. Do toho ešte zahrniem tipy na darčeky na rôzne príležitosti, nielen materiálneho, ale najmä zážitkového charakteru.

A mnoho ďalších vecí...

Zuzana

 

Už budúci týždeň sa môžete tešiť na jej prvý príspevok, v ktorom vám porozpráva o prokrastinácii a predstaví jej obľúbenú knihu.

1910

Súvisiace články