Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 13. október 2017

Fashion LIVE! odštartuje už budúci utorok!

Populárne módne podujatie Fashion LIVE! odštartuje už 17.októbra prehliadkou známeho českého dizajnéra Jakuba Polanku.

Fashion LIVE! odštartuje už budúci utorok!

Populárne módne podujatie Fashion LIVE! odštartuje už 17.októbra prehliadkou známeho českého dizajnéra Jakuba Polanku. Nasledujúce tri prehliadkové dni budú plné mladej dizajnérskej tvorby, ale aj etablovaných návrhárov zo Slovenska aj zahraničia.

Okrem módneho zážitku sa návštevníci môžu ešte viac ponoriť do atmosféry podujatia aj vďaka novučkej Fashion LIVE! vôni. Svieže tóny pánskej vône tak dokonale podfarbia dni nabité módou. Na tohtoročnom podujatí Fashion LIVE! tak zapoja návštevníci nielen svoj zrak a sluch, ale aj čuchový zmysel. Po náročnom výbere z množstva kvalitných a neodolateľných vôní sme sa napokon rozhodli pre netradičnú, skôr mužskú vôňu. Máte sa na čo tešiť,” priblížila novinku manažérka projektu Zorka Husarčíková.

Tri prehliadkové dni budú prebiehať od stredy 18. októbra do piatka 20. októbra v priestoroch Starej tržnice. Originálne kúsky z aktuálnych kolekcií budú na obdiv úplne zblízka aj v showroomoch a návštevníci si ich budú môcť aj zakúpiť.

PROGRAM FL 2017

Zahraničná móda
Zahraničnú dizajnérsku scénu budú reprezentovať Irina Dzush z Ukrajiny, Zofie Angelic z Nemecka a španielska značka Cuplé.

Fashion LIVE! Awards
Podujatie už tradične uzavrie veľkolepé odovzdávanie prestížnych cien Fashion LIVE! Awards. O tom, kto sa stane víťazom v kategóriách Fresh designer a Face of Fashion LIVE! rozhodne odborná porota v zložení Olo Křížová, Peter Šagát, Jakub Polanka a kreatívny riaditeľ ukrajinského Fashion weeku Nechyporuk Volodymyr.

    1626

    Súvisiace články