Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 4. september 2017

MBPFW odštartoval!

Najväčšia módna udalosť v našich končinách opäť ovládla Prahu! Od 2.

MBPFW odštartoval!

Najväčšia módna udalosť v našich končinách opäť ovládla Prahu! Od 2. do 4.septembra predstavia dizajnéri českej, slovenskej aj zahraničnej módnej scény svoje najnovšie kolekcie. Prvý prehliadkový deň patril dizajnérom ako Adam Kost, Miro Sabo, Lukáš Krnáč, Michael Kováčik či Alter Era, ako aj Zoltán Tóth, ktorý sa predstavil v rámci Van Graaf Junior Talent Card.

Adam Kost

Mladý dizajnér predstavil pánsku kolekciu, ktorá priniesla na česko-slovenskú scénu moderný, svieži pohľad na módu. Čisté línie s maximálnou sofisitikovanosťou sa pohrávali s kockovaným vzorom či prúžkami. Netradičné kabáty zase priniesli do moderných strihov trochu avantgardy.

Miro Sabo

Megalomanská kolekcia Mira Saba hýrila výraznými farbami od fuksiovej až po smaragdovo zelenú. V materiáloch sa striedal zamat s hodvábom a siluety sa pohrávali s objemom. Výrazné vzory boli premyslené do najmenšieho detail, vďaka čomu pôsobili honosne.

Lukáš Krnáč

Hravá, odvážna a rebelská, taká bola kolekcia Lukáša Krnáča, ktorý predstavil svieže modely ako stvorené do kozmopolitného prostredia. Významnú inšpiráciu pre tvorbu tvoril streetstyle s jemným nádychom industrializmu.

Michael Kováčik

Vrcholom večera sa pre nás stala prehliadka Michaela Kováčika, ktorý ostal verný svojmu progresívnemu minimalizmu, no nezabudol sa však inšpirovať aktuálnymi trendami. Zahliadnuť sme tak mohli maxi rukávy, vrstvenie tričiek a šiat, ako aj asymetrické strihy.

 

Alter Era

Ženskosť a sexepíl dominovali na prehliadke značky Alter Era, ktorá bola plná sukní a šiat v tých najsofistikovanejších strihoch. Výrazné potlače, ktoré boli majstrovsky ladené k strihom dokázali, že sexepíl nie je len doménou obnažených tiel.

Zoltán Tóth

Netradičné strihy Zoltána Tótha sa vynímali na pestrých potlačiach, ktoré boli prelínané čistými kúskami. Vrstvenie a nevšedné kombinácie tak ponúkli množstvo inšpirácie.

Foto: ARCHÍV MBPFW

    2216

    Súvisiace články