Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 31. august 2017

Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pre Česko a Slovensko má svojich víťazov

30.augusta sa v Španielskej sále Pražského hradu uskutočnil finálový večer súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pre Českú a Slovenskú republiku. Stali sa nimi Leontýna Šiřinová (16) a Václav Chvojka (21) za Českú republiku Nataša Košťová (15) a Matúš Gašparík (16) za Slovenskú republiku.

Schwarzkopf Elite Model Look 2017  pre Česko a Slovensko má svojich víťazov

30.augusta sa v Španielskej sále Pražského hradu uskutočnil finálový večer súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pre Českú a Slovenskú republiku. Stali sa nimi Leontýna Šiřinová (16) a Václav Chvojka (21) za Českú republiku Nataša Košťová (15) a Matúš Gašparík (16) za Slovenskú republiku. Víťazi budú reprezentovať svoju krajinu v medzinárodnom finále, ktoré sa uskutoční v Miláne.

Českí a slovenskí víťazi tak budú bojovať o umiestnenie v TOP 15, ktorá si rozdelí garantované zmluvy s agentúrou Elite v hodnote 750-tisíc eur.

0093 HR 5946

Finálový večer prebiehal v čarovných priestoroch Španielskej sály, kde sa predviedli semifinalisti v modeloch značiek Bottega Veneta, Saint Laurent, Valentino, Givenchy či Alexander McQueen. O osude finalistov rozhodovala odborná porota, ktorá pozostávala z modelingových agentov a významných osobností z módneho a kultúrneho priemyslu. Večer si nenechali ujsť ani ambasádroky projektu- Michaela Kocianová a Zuzana Stráská, ako aj víťazka svetového finále z roku 2013 Eva Klímková, víťazka svetového finále z minulého roku Jana Tvrdíková či modelky Denisa Dvořáková, Sasha Gachulincová a Adriana Čerňanová.

    2548

    Súvisiace články