Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 9. október 2015

Predstavujeme novú Face of Fashion TV

Luxusné šaty, nádherné ženy a nezabudnuteľný zážitok nedávno ponúkol večierok venovaný vyhláseniu výsledkov súťaže Face of Fashion TV, ktorý sa konal v centre Bratislavy.Za novú hviezdu módneho neba a tohtoročnú víťazku súťaže Face of Fashion TV bola zvolená Dominika Ducová. Diva s exotickým vzhľadom získala okrem ročnej starostlivosti od štúdia krásy Pierot, jazykového pobytu na Malte od spoločnosti EF jazykové pobyty a zásoby piva Stella Artois najmä hlavnú cenu, ktorou je job snov v najštýlovejšej televízii FashionTV czech and slovak.

Predstavujeme novú Face of Fashion TV

9.10.2015

Luxusné šaty, nádherné ženy a nezabudnuteľný zážitok nedávno ponúkol večierok venovaný vyhláseniu výsledkov súťaže Face of Fashion TV, ktorý sa konal v centre Bratislavy.


Za novú hviezdu módneho neba a tohtoročnú víťazku súťaže Face of Fashion TV bola zvolená Dominika Ducová. Diva s exotickým vzhľadom získala okrem ročnej starostlivosti od štúdia krásy Pierot, jazykového pobytu na Malte od spoločnosti EF jazykové pobyty a zásoby piva Stella Artois najmä hlavnú cenu, ktorou je job snov v najštýlovejšej televízii FashionTV czech and slovak. Počas večera robila hosťom exkluzívnu spoločnosť značka Stella Artois, ktorá sa stala partnerom tejto párty a dokonale spĺňala večerný dress code – red, white and gold. V nádherných červeno-bielo-zlatých kombináciách sa na červenom koberci vynímali známe osobnosti slovenského spoločenského života ako hostiteľka a riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, modelka Soňa Skoncová, Mária Zelinová, bývala Miss Barbora Franeková, či Denisa Mendrejová, ktorej najkrajším doplnkom bolo črtajúce sa bruško.

Párty bola jedinečným spojením, krásy, luxusu, prestíže, kvality a módy. Špeciálne pri tejto príležitosti pripravili špičkoví slovenskí dizajnéri – Lukáš Kimlička, Veronika Hložníková, Jana Pištejová a Jana Jurčenko večerné róby v štýle Fashion Sparkling Party, ktoré hosťom predviedli finalistky Face of Fashion TV počas módnej prehliadky.

zdroj: FTV
foto: Ján Zemiar

 

    6328

    Súvisiace články