Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 29. máj 2015

Leto v slnečnom Stredomorí s Ferom Mikloškom

Svieže, uvoľnené a obľúbené obdobie roka prináša odľahčenie aj v módnej tvorbe. Letná kolekcia značky MIKLOSKO FASHION DESIGN predstavuje spojenie ležérnej elegancie a nenápadného luxusu vďaka materiálom, retro strihom a farebným kombináciám.

Leto v slnečnom Stredomorí s Ferom Mikloškom

29.5.2015

Svieže, uvoľnené a obľúbené obdobie roka prináša odľahčenie aj v módnej tvorbe. Letná kolekcia značky MIKLOSKO FASHION DESIGN predstavuje spojenie ležérnej elegancie a nenápadného luxusu vďaka materiálom, retro strihom a farebným kombináciám. Predstavenie krátkych koktailových šiat, šik nohavíc, pohodlných sák a zväčša transparentných sukní v komornej atmosfére ateliéru MIKLOSKO sa nieslo v pohodovom štýle nadchádzajúcich dní plných cestovania a zážitkov. Výlet na slnečné pobrežie Stredomoria sa môže začať!

Farby kolekcie efektne splývajú a noblesne zvýrazňujú opálenú pokožku. Od nežnej, voňavo broskyňovej, cez romanticky staroružovú a púdrovo lilavú až po chladivú, nebesky modrú. Modely sú kombináciou dvoch a viacerých farieb.

Vzory sú tento krát inšpirované prírodou – výhradne florálne motívy v podobe jemných čipiek či veľké vzory ruží a pivónií doplnené listami. Štruktúra vyniká aj vďaka riaseniu materiálov (pásy sukní, jemné volány), alebo kontrastu vzorov s hladkými plochami oblečenia.


Materiálová skladba je tvorená ľahkými francúzskymi čipkami, hladkým hodvábnym dišesom, jemným saténom a lurexovým, vzorovaným brokátom. Rafinovaná transparentnosť dosiahnutá vrstvením čipiek povievajúcich v letnom vánku je symbolom ženskosti a hravosti podčiarknuká opulentnejším brokátovým vzorom pre romantické, večerné stretnutia.

Doplnky letnej kolekcie dokonale ladia s oblečením vďaka použitiu rovnakých materiálov a farieb kože tón v tone. Brokátový kvetinový vzor, chladivá svetlomodrá, cyklámenová a jemne lesklá béžová korešpondujú s denným či večerným outfitom v rôznych vyhotoveniach. Charakteristická a obľúbená kabelka z dielne MIKLOSKO FASHION DESIGN pod názvom "Classic One" sa objavuje v už spomínanej žiarivo cyklámenovej farbe.

Bižutéria MIKLOSKO JEWELS BY SPLEEN vnáša do letnej kolekcie 2015 jemne orientálny nádych v podobe štrasových náhrdelníkov, náramkov a náušníc v zlatom a striebornom farebnom vyhotovení. Klasický, transparentný kryštál SWAROVSKI* dopĺňa abovaný efekt, teplé odtiene žltej sa odvážne miešajú s červenou, oranžovou, alebo zelenou. Vzory pravidelných kvetov a asymetrických ornamentov zaručene ozdobia každú prázdninovú destináciu. www.spleen.sk

zdroj: MFD

 

    5972

    Súvisiace články