Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 25. september 2019

Najlepšie kolekcie z MFW II.

Miláno zažilo veľkolepý návrat značiek ako Bottega Venetta, Missoni či Etro, ktoré boli istý čas vúzadí. Teraz sú však späť súlohou podmaniť si celý módny svet.

Najlepšie kolekcie z MFW II.

Miláno zažilo veľkolepý návrat značiek ako Bottega Venetta, Missoni či Etro, ktoré boli istý čas v úzadí. Teraz sú však späť s úlohou podmaniť si celý módny svet. Pozrite si s nami ich najnovšie kolekcie na sezónu jar-leto 2020.

Bottega Venetta

Táto kolekcia z dielne Bottega Venetta je odpoveď na otázku, prečo ju tak celý módny svet zbožňuje. Čisté línie dotiahnuté do dokonalosti vďaka silným detailom, inovatívne premýšľanie o dizajne a dávka nadčasovosti a neutrálnosti. Toto všetko sa postaralo o vznik nových IT kúskov budúcej sezóny. Pletené topánky a kabelky, jemné trench coaty a chic šaty so zaujímavými štruktúrami ovládnu budúce leto.

Etro

Značka Etro stojí za zrodom nového štýlu, ktorý by sme pokojne mohli nazvať hippie minimalizmus. Typické boho detaily ako kvetiny, výšivky, strapce či brúsená koža a siluety založené na úzkom páse, ale aj dostatku voľnosti vytvorili v kombinácii so základnými farbami a efektným vrstvením šatník pre každú milovníčku novodobého hippie štýlu. Jednoducho kolekcia ako stvorená na Ibizu, ale aj do leta v meste.

Dolce & Gabbana

Dizajnérske duo nám tentokrát naservírovalo tropický koktejl. Svoje typické siluety a lá Sicílčanky doplnili farebnými potlačami exotických plodov, zvierat a kvetín, ktoré v kombinácii s korzetmi, úzkymi sukňami či sieťovanými kúskami pôsobili nanajvýš štýlovo, odvážne a dobrodružne. Celé to doplnili klobúkmi vytiahnutými z pánskych šatníkov a šatkami či kvetinami vo vlasoch.

Jil Sander

Pokiaľ vám už chýbala dávka inovatívneho minimalizmu, na svoje si príde v najnovšej kolekcii Jil Sander, ktorá dokázala z jednoduchej farebnej palety založenej na bielej a čiernej urobiť všetko, čo v lete budete potrebovať. Čisté strihy, precízne vytvorené siluety a detaily, ktoré vynikajú svojou štruktúrou a remeselnosťou doslova opantali všetkých prítomných. Výber materiálov sa postaral o wow efekt, no pritom nepôsobil extravagantne, ale naopak, dômyselne.

Missoni

Prehliadka Missoni bola plná farieb, štruktúr, vrstiev a hravosti. Kolekcia bola založená na kombináciách vzorov, potlačí a rôznych látok, ktoré posúvali jednotlivé outfity do nových dimenzií. Nechýbali typické pletené modely, ktoré v sebe niesli odkazy dedičstva značky, avšak pozerali sa priamo do budúcnosti. Takto vznikla maximalistická kolekcia, ktorá prežiari všetky letné dni.

Foto: Indigital

1335

Súvisiace články