Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 8. september 2021

Móda z pražských ulíc

Ani každodenná móda nemusí byť nudná. Na to, aby ste vytvárali štýlové a kreatívne outfity navyše ani nepotrebujete iba drahé, dizajnérske kúsky, bude vám stačiť odvaha kombinovať a cit pre detail.

Móda z pražských ulíc

Ani každodenná móda nemusí byť nudná. Na to, aby ste vytvárali štýlové a kreatívne outfity navyše ani nepotrebujete iba drahé, dizajnérske kúsky, bude vám stačiť odvaha kombinovať a cit pre detail. Svoju inšpiráciu určite nájdete v našej galérii. 

Jednou z našich najobľúbenejších častí každého týždňa módy je bezpochyby práve street style. Do ulíc sa vydajú davy štýlových ľudí, ktorí nám poskytnú množstvo módnej inšpirácie. V Prahe to bolo presne také, aké sme čakali. Štýlové, nenútené, kreatívne a pritom stále nositeľné. Hostia, ktorí sa zúčastnili módnych prehliadok alebo sprievodných akcií nám ukázali, ako sa inovatívne dajú nosiť kúsky, ktoré už dávno doma máte, alebo naopak, ako zakomponovať výrazné alebo extravagantnejšie kúsky do nositeľných a vkusných celkov.

Týždeň módy je udalosť, ktorá si vyžaduje zapojiť kreativitu a aj samotných hostí doslova núti tvoriť outfity, na ktoré by možno za bežných okolností nemali odvahu. Takto sa posúvajú hranice a móda sa môže neustále meniť a vyvíjať. V Prahe sa našiel skvelý mix klasických kúskov, ale aj netradičných elementov. Nechýbali obľúbené široké nohavice, maxi šaty či rôzne saká, ktoré sú pre jesennú módu typické. Do toho sa však primiešali napríklad neónové farby, zaujímavé doplnky a kreatívny styling. 

Foto: Kuba Feranec

887

Súvisiace články