Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 4. september 2021

Z móla do ulíc: Street Style v Prahe

Týždne módy sú vždy plné módnej inšpirácie a unikátnych dizajnérskych kúskov. Niekedy šak jednotlivé modely pôsobia úplne inak na móle, ako neskôr v skutočnom živote.

Z móla do ulíc: Street Style v Prahe

Týždne módy sú vždy plné módnej inšpirácie a unikátnych dizajnérskych kúskov. Niekedy šak jednotlivé modely pôsobia úplne inak na móle, ako neskôr v skutočnom živote. Preto sme sa rozhodli, že najnovšie kúsky kolekcií odprezentovaných na Mercedes-Benz Prague Fashion Week vám predstavíme aj v inom svetle ako len v prehliadkovom. V spolupráci s Priveé Lounge a Mercedes-Benz Prague Fashion Week vám tak môžeme ukázať najnovšie kúsky z kolekcií dizajnérov Michael Kováčik, Pavol Dendis či Musa v rámci streetstylových lookov, ktoré nám predviedli Viki Ortner, Zuzana Stráska, Denisa Dvořáková, Karolína Wernerová a ďalšie štýlové dámy.

Viki Ortner

Viki Ortner v jednoduchej, no pritom veľmi efektnej kombinácii predĺženej vesty a skladanej sukne od Pavla Dendisa. Na dennom svetle v uliciach krásne vynikla štruktúra materiálu vesty, ktorá ladila s jemnosťou sukne. Chic outfit na každodenné nosenie, ktorý v kombinácii s masivnými čižmami získal na punkovom vzhľade.

street style praha mbpfw fashion week týždeň módy inšpiráci outfit

DSC 3446 minvesta a minisukňa Pavol Dendis (predáva Priveé Lounge)  DSC 3392 min 

Zuzka Stráska

Predĺžené sako z rovnakého materiálu predviedla Zuzka Stráska. Dopĺňali ho čierne šortky inšpirované pánskym šatníkom, čím vytvárali veľmi moderný look. Tieto dva, na prvý pohľad jednoduché kúsky, v uliciach na dennom svetle pôsobili veľmi chic a nepotrebovali už žiadne výrazné doplnky. Stačilo biele tričko a ponožky v mokasínach.

DSC 4911 min

DSC 4926 minšortky a sako Pavol Dendis (predáva Priveé Lounge)  DSC 4961 min 

Renata Langmannová

Nadčasová čierno-biela získala v Renatinom outfite úplne nový dojem. Kabát značky Musa inšpirovaný ponchom sa drží svojej sofistikovanosti vďaka klasickej štruktúre, no pritom pôsobí veľmi moderne. Čierne šortky Dendis takisto nadväzujú na moderný charakter outfitu, ktorému už stačili len jednoduché doplnky v čiernej.

DSC 3667 min

DSC 3596 minkabát Musa a šortky Pavol Dendis (predáva Priveé Lounge)  DSC 3711 min 

Karolína Wernerová

V Karolíninom outfite sme skombinovali výrazné sako inšpirované pánskym smokingom od Michaela Kováčika s hodvábnymi nohavicami Pavla Dendisa. Tento chic outfit je plný elegancie a klasických prvkov. Prepojenie oranžového buklé a strihu saka však pôsobí netradične a inovatívne, zatiaľ čo jemné nohavice sú plné pohybu a zvodnosti.

DSC 3998 min

DSC 4057 minsako Michael Kováčik a nohavice Pavol Dendis (predáva Priveé Lounge)  DSC 4057 min 

Denisa Dvořáková

Michael Kováčik pri tomto modele overalu posunul výraz utility na úplne nový level. Pracovný overal doplnil efektným riasením na objemných rukávoch, čím zjemnil športového ducha tohto kúsku. Vďaka ľahkosti materiálu a sofistikovanej siluete z neho spravil omnoho ženskejší model, ktorý padne rôznym typom postáv a navyše poskytuje aj mnohé možnosti vrstevnia.

DSC 4499 min

DSC 4640 minoveral Michael Kováčik (predáva Priveé Lounge)  DSC 4675 min 

Alex Sedláčková

Už na prvý pohľad praktické a lichotivé šaty od značky LAFORMELA nás na Alex Sedláčkovej doslova očarili. V jednoduchom stylingu na každodenné nosenie skvelo vynikol ich materiál a zaujímavá štruktúra látky, ktorá posúvala celý outfit na nový level. Multifunkčný model je využiteľný na množstvo spôsobov, my sme ho však doplnili jednoduchými čiernymi doplnkami.

DSC 8803 min

DSC 8791 minšaty LAFORMELA (predáva Priveé Lounge)
DSC 8803 min 

Madina Yusi

Pavol Dendis vo svojej kolekcii čiernou nešetril, avšak podarilo sa mu odprezentovať jej najrôznejšie tváre. V modeloch, ktoré nám predviedla Madina zažiarila kreatívna stránka čiernej, ktorá pôsobí rebelsky, moderne a zároveň nie úplne typicky. Aj keď je čierna bežnou farbou, v tomto materiáli vyzerá odvážne a veľmi chic zároveň. Kombinácia dlhej sukne a bundy s previazaným opaskom v páse dosahuje sofistikovanú, ženskú siluetu, ktorá svojej nositeľke vytvorí krásnu postavu.

DSC 8611

DSC 8492 minsukňa a bunda Pavol Dendis (predáva Priveé Lounge)  DSC 8455 min 

Foto: Kuba Feranec, vlasy: Tony&Guy, líčenie: Douglas

1549

Súvisiace články