Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 4. september 2021

Back to Basics s kolekciou SS22 Michaela Kováčika

Už 4.septembra štartuje prehliadková časť Mercedes-Benz Prague Fashion Week, kedy nám svoje najnovšie kolekcie predstavia renomovaní návrhári česko-slovenskej módnej scény. Chýbať nemôže ani Michael Kováčik, ktorí patrí ku stáliciam tohto fashion weeku.

Back to Basics s kolekciou SS22 Michaela Kováčika

Už 4.septembra štartuje prehliadková časť Mercedes-Benz Prague Fashion Week, kedy nám svoje najnovšie kolekcie predstavia renomovaní návrhári česko-slovenskej módnej scény. Chýbať nemôže ani Michael Kováčik, ktorí patrí ku stáliciam tohto fashion weeku. Ešte pred oficiálnym predstavením kolekcie však môžete s nami nahliadnuť do jej filozofie.

Kolekcia na sezónu SS22 dostala názov Back to Basics, čo nám naznačuje, akým smerom sa dizajnér tentokrát vybral. Nadväzuje na predchádzajúcu kolekciu Party is not Over, ktorou oslávil návrat do spoločnosti, a Back to Basics už zase hovorí príbeh toho, ako sa pomaličky dostávame do zabehnutých koľají.

Táto kolekcia obsahuje 20 siluet, ktoré budú oficiálne predstavené 4.septembra v rámci prehliadky na Mercedes-Benz Prague Fashion Week už o 16.00. V tejto kolekcii budeme môcť objaviť kúsky, ktoré dokáže moderná naplno využiť v rámci svojho dynamického života v práci aj súkromí. Sú to modely, v ktorých sa ženy cítia sebavedomo, ale aj komfortne. Tomu dizajnér prispôsobil aj výber materiálov, pričom niektoré sme ešte v jeho tvorbe nevideli. Materiály ako hodváb v kombinácii s vlnou sú zakomponované v jednotlivých modeloch tak, aby sa dali nosiť počas celého dňa. Nesú však v sebe typický rukopis Michaela Kováčika, ktorý je známy svojou eleganciou a nadčasovým duchom.

V tejto kolekcii sa však môžeme tešiť aj na doplnky z novej kolaborácie s Che Hub Collective. Po úspechu pilotnej spolupráce teraz prichádza ďalšia, ktorá skvelo podčiarkuje filozofiu aktuálnej kolekcie.

Prehliadka Michaela Kováčika sa uskutoční v skorších hodinách, ako sme zvyknutí, avšak má to skvelý dôvod. Dizajnér si pre svojich hostí pripravil afterparty - cocktail Michael Kováčik Limited. Pozvaní hostia si tak po prehliadke budú môcť vychutnať atmosféru terasy hotela Four Seasons v Prahe pri západe slnka!

Kolekciu Back to Basics vám po prehliadke priblížime aj my, nezabudnite sledovať náš Instagram aj web, aby vám nič z aktuálneho MBPFW neušlo!

Foto: Michael Kováčik

859

Súvisiace články