Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 6. apríl 2020

Mercedes-Benz Prague Fashion Week zlučuje sezóny

Nezvyčajné situácie si vyžadujú nezvyčajné riešenia. Platí to aj vprípade pražského Fashion Weeku, ktorého jarná edícia bola kvôli vypuknutie pandémie preložená.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week zlučuje sezóny

Nezvyčajné situácie si vyžadujú nezvyčajné riešenia. Platí to aj v prípade pražského Fashion Weeku, ktorého jarná edícia bola kvôli vypuknutie pandémie preložená. Organizátori sa však teraz rozhodli, že jarnú edíciu zlúčia s jesennou.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week sa tak uskutoční od 4. do 11.septembra, avšak dizajnéri prezentujúci svoju tvorbu si budú môcť zvoliť, či predstavia kolekciu na sezónu FW20 formou see-now-buy-now alebo odprezentujú kolekciu na sezónu SS21v tradičnom modeli.

„Rozhodnutie s akou kolekciou sa chcú na septembrovej edícii návrhári prezentovať, nechávame tentokrát úplne na ich zvážení. Chceme lokálnych dizajnérov, ich tvorbu a módny priemysel maximálne podporiť. Našim cieľom je zachovať pôvodnú skladbu programu a doplniť ho o ďalšie nové prezentácie,“ povedal CEO Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, Lukáš Loskot.

Zachované budú teda obe stage, ako aj súťaž pre začínajúcich módnych tvorcov. Týždeň módy prebehne v priestoroch kláštora Sv. Gabriela v Prahe a kompletný program bude k dispozícii na stránkach MBPFW na konci júna. Predaj vstupeniek začne takisto v júni a zakúpiť ich bude možné na goout.net. Peniaze za vstupenky na marcovú edíciu budú vrátené.

 

1057

Súvisiace články