Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 6. september 2016

MBPFW - 1. deň

S pomalým príchodom jesene sa na scéne postupne objavujú kolekcie módnych domov, ktoré predstavujú nové trendy na sezónu jar/leto '17 . Počas 3.

MBPFW - 1. deň

S pomalým príchodom jesene sa na scéne postupne objavujú kolekcie módnych domov, ktoré predstavujú nové trendy na sezónu jar/leto '17 . Počas 3. až 5.septembra sa atmosféra v Prahe niesla práve v tomto duchu. Najnovšie kolekcie prestavili poprední českí a slovenskí dizajnéri, ale svoje miesto si tu našla aj udržateľná móda, či nová generácia talentovaných návrhárov.

JEMNÉ NUDE TÓNY

Spoločným menovateľom kolekcií z dielne Kateřiny Geislerovej, Kateřiny Plamitzerovej či Zuzany Kubíčkovej sa stala „nude” farba. Dominantným prvkom bola najmä v kolekciách prvých dvoch menovaných, ktorý bol jemne podčiarknutý ženskými strihmi a jemnými materiálmi. V kombinácii s netradičné prvkami a strihmi, čiernymi kontrastnými detailmi a farebnými elementmi, tak dokázali priniesť nevšednosť kombinovanú s eleganciou.

1 2 3

90.ROKY a STREETSTYLE

Značky CHATTY a LaFormela stavila na farebné a pútavé tóny. LaFormela sa vyhrala s pastelovými farbami, ktoré skombinovala s výraznými prvkami pripomínajúce 90.roky, ktoré boli postavené do kontrastu so siluetami ako vystrihnutými z Veľkého Gatsbyho. CHATTY sa opäť postarala o nekonvenčný pohľad na módu. Modely, ktoré čerpali inšpiráciu zo street-stylu, priniesli zaujímavé strihy, farby a materiály.

CHATTY LaFormela 1 LaFormela 2

ASYMETRIA

Počas prvého dňa sa predstavila aj dizajnérska dvojica Filip Jakab & Daniela Pešková, ktorí sa stali víťazmi súťaže VAN GRAAF TALENT 2016. V ich kolekcii dominovala čierna a biela, ktorá bola doplnená jemnými pastelovými tónmi v asymetrických strihoch.

Jakab  Pešková 1 Jakab  Pešková 2 Jakab  Pešková 3

Sprievodný program prvého dňa bol doplnený o Shopping Night na Pařížskej ulici, do ktorého sa zapojilo 30 butikov. Súčasťou bolo aj hudobné predstavenie v podaní DJ Anche a DJ KLARA.

007 IMG 9601 050 IMG 3733

2565

Súvisiace články