Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 10. máj 2021

Kúsky, ktoré si získali svetové celebrity

Nestratiť sa v rýchlom a dynamickom svete trendov nie je úplne najľahšie. Ak by sme si však mali vybrať len pár takých, ktoré skvelo zapadnú do našich šatníkov, boli by to tieto.

Kúsky, ktoré si získali svetové celebrity

Nestratiť sa v rýchlom a dynamickom svete trendov nie je úplne najľahšie. Ak by sme si však mali vybrať len pár takých, ktoré skvelo zapadnú do našich šatníkov, boli by to tieto. Sú im verné aj svetové celebrity a dnes patria k najžiadanejším kúskom.

@rosiehw

Kabelky

Vo svete kabeliek existuje niekoľko IT kúskov, ktoré milujú celebrity po celom svete. Tieto tri však zažívajú skutočný boom a vidieť ich môžeme v šatníkoch hollywoodskych herečiek, modeliek a módnych influenceriek.

Dior Caro

Okrem stálic ako Lady Dior či Saddle Bag si pýta pozornosť aj malá, praktická Caro. Crossbody kabelka sa postupne dostáva na výslnie aj vďaka množstvo známych osobností, ktoré po nej siahajú.

lirisaw@lirisaw 

Gucci Dionysus

Pre niekoľkými rokmi značka Gucci uviedla tento model kabelky, ktorý dnes patrí k najpopulárnejším a najžiadanejším z dielne zančky. aJe výrazná, praktická a veľmi univerzálna.

alexachung@alexachung 

Bottega Veneta The Chain Cassette

Bottega Veneta má na svojom konte niekoľko modelov, za ktorými sa módny dav blázni. Model Cassette s hrubou retiazkou je však momentálne najpopulárnejší.

dualipa@dualipa

Šaty

V prípade, že milujete šaty a chcete svoju garderóbu doplniť o nejaké štýlové kúsky, inšpirujte sa svetovými celebritami, ktoré si zamilovali tiet tri modely.

Proenza Schouler

Rosie je dobre známa módna inšpirácia a jej vkus lahodí každému minimalistickému oku. V jej šatníku nájdete aj tieto štýlové a mimoriadne obľúbené šaty od Proenza Schouler.

rosiehw@rosiehw

Rodarte

V prípade, že hľadáte romantiku s nádychom vintage, inšpirujte sa šatami, ktoré nedávno predviedla Kendall Jenner. Sú z dielne Rodarte a vynikajú bohatými kvetinami a siluetou a lá nočná košeľa.

kendalljenner@kendalljenner

Aje

Značka Aje je momentálne veľmi obľúbenou voľbou v prípade akýchkoľvek šiat a postupne sa stáva veľkým miláčikom. Ľanové, asymetrické šaty sú skvelou voľbou pre každého.

sjdooley 

Topánky

Vo svete topánok prevláda množstvo trendov, pričom ten najvýraznejší je asi hranatá špička, ktorá sa teší popualrite už niekoľko sezón. Avšak medzi obľúbenými modelmi celebrít nájdete aj iné kúsky.

Versace

V prípade, že ešte stále fičíte na trende hranatých špičiek, tento model z dielne Versace je pre vás ako stovrený. V kombinácii s výraznou farbou sa z neho stáva skutočne vyhľadávaný model.

lauraharrier@lauraharrier 

Amina Muaddi

Už sme si asi všetci zvykli na fakt, že dizajnérka Amina Muaddi je aktuálne najväčším miláčikom v topánkovom dizajne. Jej signature podpätky miluje aj Rihanna a mnohé ďalšie známe osobnosti.

delia westwing@delia_westwing 

Sleeper

Ak však hľadáte pohodlnejšiu voľbu, inšpirujte sa model značky Sleeper, ktorá je známa svojimi šatami a nočnými košeľa. Tieto papučky môžete pokojne vytiahnuť aj von pretože pôsobia skutočne chic.

angelascanlo@angelascanlo 

Foto: Instagram

1579

Súvisiace články