Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 30. január 2020

Adriana Lima navrhla kolekciu slnečných okuliarov

Adriana Lima je ďalšou modelkou, ktorá sa po skončení kariéry na prehliadkovom móle uchýlila kdizajnu. Vkolaborácii so značkou Privé Revaux vytvorila kolekciu rámov na slnečné adioptrické okuliare.

Adriana Lima navrhla kolekciu slnečných okuliarov

Adriana Lima je ďalšou modelkou, ktorá sa po skončení kariéry na prehliadkovom móle uchýlila k dizajnu. V kolaborácii so značkou Privé Revaux vytvorila kolekciu rámov na slnečné a dioptrické okuliare.

Táto kolaborácia vznikla veľmi prirodzene. Adriana objavil značku náhodou pri bežnom nakupovaní, kedy ju zaujal ich luxusný dizajn a nečakane priaznivé ceny. „Páčili sa mi 4 modely a keď som prišla na to, koľko stoja, kúpila som si všetky,“ povedala modelka. O niečo neskôr sa náhodou zoznámila s jedným z majiteľov značky, ktorý jej navrhol, aby pripravili spoločnú líniu. „Veľmi ma to potešilo a ihneď som ho informovala, že ich okuliare nosím,“ dodáva.

1

3  4 

Práca na kolekcii však trvala viac ako rok. Adriana sa pri dizajne radila so svojimi deťmi, ktoré jej pomohli vybrať farby. Kolekcia pozostáva zo 4 modelov, ktoré zároveň nesú mená jej dcér. Model Love Valentina je pomenovaný po jej najstaršej dcére, ktorá pomáhala aj pri vytváraní siluety a výbere farieb. Love Sienna je zase pomenovaný po najmladšej dcére a ide o zaujímavú variáciu klasických aviatoriek. V prípade modelu Panther si nechala Adriana dizajn pre seba, navrhnutý je tak, aby sa dal nosiť kedykoľvek a počas akejkoľvek príležitosti. Ide o nadčasový model. Názov Panther je Adrianinou prezývkou, pod ktorou ju poznali ľudia z módneho priemyslu. Posledným kúskom je model Julia a inšpirovaný je Adrianinou babkou, ktorá má 100 rokov. Modelku inšpirovala jej vitalitou, zdravím a životným štýlom, ktoré jej pomohli dožiť sa tohto závideniahodného veku. Tento rám je zároveň vhodný aj pre dioptrie a integrovať sa do nich dá aj filtre proti modrému svetlu.

5

6

Celá kolekcia rámov sa dostane do predaja už 14.februára a dostupná bude na stránkach a butikoch značky Privé Revaux.

 

1560

Súvisiace články