Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 2. október 2019

Nákupy v šatníku Kardashianiek

Celebritná rodina Kardashian-Jenner vie, ako sa robí business. Ku vlastnej reality show, ktorá už prebieha už viac ako 12 rokov, si každá zo žien vybudovala vlastné značky v rôznych sférach.

Nákupy v šatníku Kardashianiek

Celebritná rodina Kardashian-Jenner vie, ako sa robí business. Ku vlastnej reality show, ktorá už prebieha už viac ako 12 rokov, si každá zo žien vybudovala vlastné značky v rôznych sférach. Kim a Kylie sú beauty magnátkami, Kourtney má vlastnú lifestylovú zančku a magazín Poosh, Khloe zase úspešnú značku džínsov. Teraz sa však úspešné ženy vrhajú do ďalšieho biznisu, ktorý nesie názov Kardashian Kloset.

Životy, Kendall, Kylie, Kourtney, Kim a ich mamine Kris, nikdy neboli fádne a nikdy v nich nechýbal dostatok tých najluxusnejších kúskov. Mnohé z nich by bežný človek považoval za extravagantné či zbytočne. Teraz si niektoré z týchto kúskov budeme môcť uchmatnúť aj my. V projekte Kardashian Kloset totiž môžeme nakúpiť kúsky, ktoré dámy nestíhajú nosiť, alebo ich už vyradili zo svojich šatníkov.

„Po prvý krát budete môcť nakupovať kúsky priamo z našich šatníkov,“ napísala hlavy rodiny a Kardashian-Jenner biznisu, mamina Kris Jenner. Stránka bude spustená 4. októbra, no zatiaľ nie je známe aké konkrétne kúsky bude ponúkať, no podľa fotky, ktorú uverejnila Kris na svojom Instagrame sa môžeme tešiť na Saint Laurent, Louis Vuitton, Prada či Chanel.

1293

Súvisiace články