Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 31. júl 2019

Meghan Markle pripravuje módnu kolaboráciu

Zrejme väčšina znás si myslela, že po tom, ako sa bývalá herečka vydala za Princa Harryho astala sa Vojvodkyňou zo Sussex, prišiel aj koniec všetkých jej komerčných projektov počnúc účinkovaním vseriáli Suits, cez osobný instagramový účet až po propagáciu značiek. Meghan sa však nachvíľu vráti do pôvodných koľají vspolupráci sbritskými reťazcami Marks & Spencer, John Lewis adizajnérkou Mishou Nonoo.

Meghan Markle pripravuje módnu kolaboráciu

Zrejme väčšina z nás si myslela, že po tom, ako sa bývalá herečka vydala za Princa Harryho a stala sa Vojvodkyňou zo Sussex, prišiel aj koniec všetkých jej komerčných projektov počnúc účinkovaním v seriáli Suits, cez osobný instagramový účet až po propagáciu značiek. Meghan sa však nachvíľu vráti do pôvodných koľají v spolupráci s britskými reťazcami Marks & Spencer, John Lewis a dizajnérkou Mishou Nonoo.

Vojvodkyňa sa totiž zapojila do projektu Smart Works, v ktorom sa spojila so spomínanými značkami, pre ktoré navrhne vlastnú líniu oblečenia do práce. Nejde však len o kreatívne vyjadrenie, ale o projekt prepojený s charitou. Kúsky z týchto kolekcií budú pomáhať tým, ktorí to potrebujú, za každý predaný model bude presne ten istý venovaný na charitu. Takýmto spôsobom chce Meghan pomôcť ženám vrátiť sa do pracovného života a cítiť sa v nových kúskoch sebavedomo a motivovane. „Takto sa navzájom staneme súčasťou rôznych príbehov, a zároveň nám to pripomenie, že sme v tom všetci spolu,“ vyjadrila sa Vojvodkyňa.

Meghan sa stala patrónkou projektu Smart Works v januári. Medzi jej prvé verejné zapojenie sa do projektu patril styling žien na pracovný pohovor a organizácia stihla odvtedy pomôcť 187 ženám.

1273

Súvisiace články