Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 5. február 2019

Módne značky, ktoré vlastnia celebrity

Niektoré herečky, modelky či hudobníci nekončia so svojou prácou iba vo vymedzenej profesii, ale sa púšťajú do nových výziev aprojektov. Dôkazom toho sú aj ich vlastné módne značky.

Módne značky, ktoré vlastnia celebrity

Niektoré herečky, modelky či hudobníci nekončia so svojou prácou iba vo vymedzenej profesii, ale sa púšťajú do nových výziev a projektov. Dôkazom toho sú aj ich vlastné módne značky. O koľkých z nich ste vedeli, že sú vlastnené celebritami?

Gwyneth Paltrow, Goop Label

Stránku Goop spoločne so značkou G.Label založila Gwyneth Paltrow. Predáva množstvo udržateľných značiek, pričom líniu G.Label navrhuje samotná Gwyneth.

Bono Vox, Edun

Značka Edun je jednou z najznámejších medzi udržateľnými. Založil ju Bono Vox a jeho manželka Ali Hewson v roku 2001. Podporujú malé manufaktúry, remeselníkov, krajčírov aj dizajnérov. Materiály sú iba organické a recyklované.

2

Liya Kebede, Lemlem

Modelka Liya založila značku Lemlem, aby predstavila tradičnú etiópsku módu svetu, ale aj podporila lokálnu tvorbu. Okrem toho založila aj Lemlem Foundation, ktorá podporuje ženy v Etiópii, ich prácu a poskytuje priestor na rozvoj kvality života.

3 

Rihanna, Fenty

Hovorí sa, že Rihanna chystá v spolupráci so skupinou LVMH založiť plnohodnotný módny dom Fenty, čo by vôbec nebol prekvapivý krok vzhľad na úspech jej značky spodnej bielizne Savage x Fenty či kozmetickej značky Fenty Beauty.

4 

Beyoncé, Ivy Park

Beyoncé sa vrhla do módy pomocou svoje línie športového oblečenia Ivy Park, ktorá je dostupná v TOPSHOPE. Línia obsahuje všetko od topov až po doplnky, všetko je inšpirované štýlom samotnej Bey.

5 

Mary-Kate & Ashley Olsen, The Row

Značka The Row je dnes stálicou v luxusnom minimalizme. Vznikla v roku 2006 a na svedomí ju majú naše obľúbené dvojičky. Čisté siluety, krásne materiály a nadčasové strihy si nás jednoducho museli získať.

6 

Reese Witherspoon, Draper James

Herečka založila značku s bytovými doplnkami v roku 2015, ktorá je inšpirovaná južanským štýlom. Ku vankúšom či jedálenskej keramike neskôr pridala kolaboráciu so značkou Eloquii, ktorá zase zasiahla módu a ponúka líniu oblečenia inšpirovanú jej vlastným šatníkom.

7 

Kanye West, Yeezy

Kto by od rappera Kanyeho čakal toľko štýlu? Jeho úspešná značk Yeezy sa však stala svetovým fenoménom, sčasti aj kvôli podpore zo strany influencerov, no najmä vďaka svojej športovej, unikátnej estetike, ktorá ovládla svet.

8 

Kate Hudson, Fabletics

Kate prišla na trh so svojou značkou športového oblečenia ešte v roku 2013. Funguje an princípe “subscription”, to znamená, že zákazník si vyberie balíček v požadovanej hodnote a vo zvolenom intervale mu príde domov zásielka s vybraným športovým oblečením, pričom sám si zadá, o kaý typ produktov má záujem.

9 

Khloé Kardashian, Good American

Good American vznikla v roku 2016 s účelom, aby poskytla džínsy pre každý typ postavy. V ponuke je skutočne široká škála strihov a štýlov a to navyše v mnohých veľkostiach, aké neponúka žiadna značka. Minulý rok ešte navyše pridali doteraz neexistujúcu veľkosť 15, ktorá má uspokojiť tie z nás, ktoré si nevedeli vybrať medzi veľkosťou 14 a 16.

10

Foto: archív značiek

2020

Súvisiace články