Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 7. október 2013

Hviezdy showbiznisu v kampaniach jeseň/zima

Milujeme ich, sledujeme každý ich krok a chceme byť rovnako štýloví ako oni. Aj to je jeden z dôvodov, prečo v módnych kampaniach jesennej a zimnej sezóny nechýbali hviezdy svetového showbiznisu.Láska podľa BurberryTvárou aktuálnej kampane najluxusnejšej britskej značky Burberry je herečka Sienna Miller, ktorá sa ako žena z obálky Vogue objavila aj v dokumente September Issue.

Hviezdy showbiznisu v kampaniach jeseň/zima

7.10.2013

Milujeme ich, sledujeme každý ich krok a chceme byť rovnako štýloví ako oni. Aj to je jeden z dôvodov, prečo v módnych kampaniach jesennej a zimnej sezóny nechýbali hviezdy svetového showbiznisu.

Láska podľa Burberry
Tvárou aktuálnej kampane najluxusnejšej britskej značky Burberry je herečka Sienna Miller, ktorá sa ako žena z obálky Vogue objavila aj v dokumente September Issue. Keďže kolekcia Burberry sa nesie v duchu srdcových záležitostí, prizvali tvorcovia do kampane Sienninho snúbenca, herca Toma Sturridgea. Výsledkom je séria romantických záberov, ktoré vhodne dopĺňajú outfity so srdiečkovým motívom.
foto Mario Testino

burberry_01

burberry_03

burberry_02

burberry_04

burberry_05

burberry_06

Rodinný gang Riccarda Tisciho
Okrem americkej herečky Amandy Seyfried a španielskeho herca Quima Gutiérreza, modelky Dalianah Arekion a modela Mariana Ontanona vás v kampani módneho domu Givenchy prekvapí módna ikona, bývalá modelka a šéfredaktorka parížskeho vydania magazínu Vogue, Carine Roitfeld. Nie však sama, ale so svojou dcérou Juliou Restoin-Roitfeld. Obidve dopĺňajú skupinu, ktorú Tisci nazval svojím Givenchy gangom, keďže ide o jemu blízkych ľudí, s ktorými rád spolupracuje.
foto Mert Alas a Marcus Piggott

givenchy_01

givenchy_02 givenchy_03

givenchy_04

Dekadentná hostina s Jasonom Wu
V minulom roku sme mohli vidieť úplne prvú reklamnú kampaň na hlavnú dámsku líniu módneho domu Jasona Wu. Účinkovala v nej Stephanie Seymour, topmodelka z 90. rokov, spolu s dizajnérom. Zábery vytvorili v luxusnej newyorskej reštaurácii La Grenouille. V tomto roku tvorcovia kampane nasledujú koncept tej predchádzajúcej, jej tvárou je tentoraz Christy Turlington a miestom dekadentnej hostiny reštaurácia Mr. Chow.
foto Inez van Lamsweerde a Vinoodh Matadin

jason_wu_01

jason_wu_02

Pánska jazda od Prady
V prípade módneho domu Prada, konkrétne kampane na jeho pánsku kolekciu, nie sú hviezdy strieborného plátna žiadnou novinkou. V tejto sezóne v nej môžete vidieť fenomenálneho herca Christopha Waltza, Bena Whishawa a Ezru Millera. Nálada sa nesie v štýle 60. rokov, ktorá inšpirovala celú kolekciu.
foto David Sims

prada1

prada2

prada3

Tajomná Nicole
Jesenno-zimnú kolekciu Jimmy Choo nám predstavuje herečka Nicole Kidman, ktorá v nej dokonale zosobňuje charakter silnej a sexy ženy, oplývajúcej aurou tajomnosti a príťažlivosti. Takto si totiž dizajnér predstavuje ženu, ktorá bude v tejto sezóne nosiť jeho topánky a doplnky.
foto Mikael Jansson

jimmy_choo_01

jimmy_choo_02 jimmy_choo_03

jimmy_choo_04

pripravila: Anna Salvová


 

    3766

    Súvisiace články