Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 30. apríl 2013

Jennifer Lawrence v kampani Miss Dior

Oscarová herečka Jennifer Lawrence, ktorú poznáme z filmov The Hunger Games (Hry o život) a Silver Linings Playbook (Terapia láskou) najnovšie žiari aj v kampani na kultovú kabelku Miss Dior.Kampaň viedol kreatívny riaditeľ módneho domu, Raf Simons, fotografoval ju Willy Vanderperre, zatiaľ čo styling mal na starosti Olivier Rizzo. Jennifer si v kampani zahrala postavu tajomnej dámy v čiernom smokingu a s francúzskym závojom na tvári, ktorá zosobňuje silu a ženskosť.V kampani Miss Dior sa pred Jennifer zaskvela aj ďalšia americká herečka, Mila Kunis.pripravila: Anna Salvováfoto: Dior

Jennifer Lawrence v kampani Miss Dior

30.4.2013

Oscarová herečka Jennifer Lawrence, ktorú poznáme z filmov The Hunger Games (Hry o život) a Silver Linings Playbook (Terapia láskou) najnovšie žiari aj v kampani na kultovú kabelku Miss Dior.

Lawrence_Dior_01

Lawrence_Dior_02Lawrence_Dior_03

Lawrence_Dior_04


Kampaň viedol kreatívny riaditeľ módneho domu, Raf Simons, fotografoval ju Willy Vanderperre, zatiaľ čo styling mal na starosti Olivier Rizzo. Jennifer si v kampani zahrala postavu tajomnej dámy v čiernom smokingu a s francúzskym závojom na tvári, ktorá zosobňuje silu a ženskosť.

Lawrence_Dior_05

V kampani Miss Dior sa pred Jennifer zaskvela aj ďalšia americká herečka, Mila Kunis.

Kunis_Dior_01 Kunis_Dior_02


pripravila: Anna Salvová
foto: Dior


 

    3600

    Súvisiace články