Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 22. jún 2021

Hydratácia so štýlom a ekologicky

Aj tí najväčší milovníci leta si pri vysokých teplotách častokrát povzdychnú. Zvládať takéto horúčavy dá niekedy poriadne zabrať, no správnou hydratáciou to ide o čosi ľahšie.

Hydratácia so štýlom a ekologicky

Aj tí najväčší milovníci leta si pri vysokých teplotách častokrát povzdychnú. Zvládať takéto horúčavy dá niekedy poriadne zabrať, no správnou hydratáciou to ide o čosi ľahšie. Túto každodennú rutinu však môžete posunúť na udržateľnejší a zároveň štýlovejší level. Pomôže vám v tom voda z artézskych studní VOSS.

Značku VOSS už určite poznáte, preslávila sa svojimi dizajnovými sklenenými fľašami, do ktorých balí unikátnu vodu. Pochádza z juhu Nórska a získava sa z hlbokých podzemných vrstiev. Vďaka dokonalej konzervácii je nielen chránená pred vonkajším prostredím, ale je aj zároveň prirodzene filtrovaná. Nóri žijúci v tejto oblasti považujú túto vodu za obrovský dar a privilégium. Avšak aj my, ľudia po celom svete si môžeme vychutnať túto unikátnu vodu vďaka značke VOSS.

 

miami chef@miami_chef

Osviežujúca klasika aj dobrodružné chute

V ponuke VOSS nájdete vodu získavanú zo spomínaných panenských zdrojov, ktorá je využitá v klasickej neperlivej aj perlivej variácii, ale aj v osviežujúcich ochutených verziách. Zatiaľ čo neochutené verzie sú ako stvorené na pravidelnú a každodennú hydratáciu, ochutené vám zase spravia skvelú službu v miešaní letných drinkov alebo pri vychutnávaní si chladivého nápoja počas letného obeda či večere.

vossworld@vossworld

Každý produkt VOSS je samozrejme zabalený do ikonickej fľaše, ktorej dizajn je rozpoznateľný na prvý pohľad. Vďaka tomu, že je vyrobená zo skla, predstavuje omnoho ekologickejšiu voľbu, ktorú môžete urobiť v rámci takej bežnej veci akou je pitný režim. Tieto fľaše sa pre mnohých z nás stávajú obľúbeným doplnkom, ktorý využívame na každodennej báze. Keďže ich využiteľnosť nekončí vypitím vody, veľmi jednoducho ich môžete využiť na prípravu domácich nápojov a drinkov, či dokonca ako dekoratívny objekt, napríklad vázu. Nosiť ju však môžete počas celého dňa so sebou, napríklad v aute či kabelke, alebo vám na stole v práci bude pripomínať, že je čas na hydratáciu, no zároveň splní aj úlohu dekoratívneho objektu.

Hydratácia inak

Vypiť dostatočné množstvo tekutín počas dňa môže byť aj v lete náročné. Najvhodnejšou voľbou na zdravú hydratáciu je samozrejme voda, avšak na pitný režim sa častokrát zabúda, práve z dôvodu, že chuť bežnej vody nám jednoducho nesedí. VOSS je výnimočná aj z tohto hľadiska pretože obsahuje nízke hodnoty rôznych minerálov a látok, ktoré ovpyvňujú jej chuť. Chuťovo je tak veľmi neutrálna a jemná, bez zbytočných minerálnych podtónov. Práve preto sa pije veľmi ľahko a s chuťou po nej siahajú aj tí z nás, ktorí chuť vody neobľubujú.

danielkellyfilm @danielkellyfilm

VOSS-ku si však jednoducho môžete ochutiť podľa seba, zdravým spôsobom vhodným na leto. Stačí pridať hrsť čerstvých byliniek, napríklad mäty, bazalky, medovky alebo akejkoľvek inej bylinky, ktorú máte radi, prípadne citrusy a iné letné ovocie. Mixovanie je úplne celé na vás a experimentovať tak môžete s vytváraním nových chutí, ktoré vám pomôžu dodržiavať pitný režim. Chuť vody VOSS totiž neprekrýva žiadne chute ovocia a byliniek, takže váš osviežujúci letný drink bude radosť piť.

miami chef 2@miami_chef

Viac info www.voss-slovakia.sk

899

Súvisiace články