Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 14. jún 2021

Cestovanie so zdravým úsmevom a značkou Curaprox

Či už uprednostňujete kratšie výlety alebo dlhšie dovolenky, určite sa zhodneme na tom, že miesta v batožine nikdy nie je dosť. Častokrát sa ho snažíme ušetriť najrôznejšími vylepšovákmi a úspornými trikmi, niektoré sú efektívnejšie, iné zase menej.

Cestovanie so zdravým úsmevom a značkou Curaprox

Či už uprednostňujete kratšie výlety alebo dlhšie dovolenky, určite sa zhodneme na tom, že miesta v batožine nikdy nie je dosť. Častokrát sa ho snažíme ušetriť najrôznejšími vylepšovákmi a úspornými trikmi, niektoré sú efektívnejšie, iné zase menej. Curaprox však má praktické balenie, s ktorým môžete pokojne precestovať celé leto!

Šampóny, telové mlieka, parfumy a ďalšia kozmetika jednoducho patria do našej dennej starostlivosti, ktorej sa nevzdávame ani počas výletov, dovoleniek a samozrejme ani pracovných ciest. Nájsť však vhodné balenia, s ktorými bezproblémov zvládneme aj cestu s príručnou batožinou a s obmedzeným priestorom však nemusí byť vždy úplne najjednoduchšie. Ústna hygiena a starostlivosť o zuby sú každodennou samozrejmosťou a u väčšiny z nás je kefka a zubná pasta medzi prvými položkami na baliacom zozname. Natlačiť zubnú kefku a pastu do priehľadného vrecúška v príručnej batožine však nie je žiadna výhra, čo častokrát končí roztrhnutím vrecka a ďalšími “nehodami”.

cestovný set curaprox zubná kefka medzizubná zubná pasta be you

Existuje však aj praktickejšie riešenie, ktorým vybavíte nielen cestovanie lietadlom a s tým spojené obmedzenia, ale aj akékoľvek balenie a nedostatok priestoru v batožine. Curaprox však má praktické riešenie - cestovný set. Ide o veľmi šikovnú pomôcku, v ktorej nájdete všetko, čo každodenná starostlivosť o ústnu dutinu a zuby vyžaduje, bez žiadnych kompromisov.

curaprox cestovný set kefka medzizubná pasta be you

Cestovný set Curaprox obsahuje kompaktnú zubnú kefku, mini verziu zubnej pasty BE YOU, dve veľkosti medzizubnej kefky a praktický držiak. Toto všetko je zabalené do praktického puzdra s rozmermi len 9,5 x 6 cm. Jemné, no efektívne vlákna kefky sú skvelou voľbou pre všetky zuby, poskytujú maximálnu starostlivosť bez zbytočného podráždenia. Zubná pasta BE YOU sa stará o sviežosť aj prirodzené bielenie, zatiaľ čo medzizubné kefky zabezpečujú dôkladné vyčistenie medzizubných priestorov. Jednoducho komplexná starostlivosť v praktickom sete. Veľkou výhodou tiež je, že keď sa vám vlákna v normálnej či medzizubnej kefke opotrebujú, stačí, keď si dokúpite nové násadky a váš set je opäť ako nový. Vďaka možnosti kombinovania farieb hlavice kefky a spodnej časti si tak môžete vytvárať vlastné farebné kombinácie plné štýlu a optimizmu. Čo je však ešte lepšou správou, týmto krokom Curaprox výrazne znižuje tvorbu odpadu, keďže pri opotrebovaní vlákien už nemusíte vyhadzovať celú kefku, ale len jej vrchnú časť.

kefka medzizubná pasta be you curaprox cestovný set

Cestovanie za novými zážitkami tak teraz môže byť maximálne praktické, jednoduché a bez kompromisov. Cestovný set bez problémov zbalíte do príručnej batožiny, ale aj do kabelky či dokonca do vrecka na bunde či v nohaviciach. Zároveň si však doprajete maximálnu starostlivosť tak, ako za bežných okolností.

Viac info aj celú ponuku značky Curaprox nájdete na www.curaprox.sk

880

Súvisiace články