Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 22. marec 2021

Girl’s day s magazínom Top Fashion

Naše čitateľky patria ktým najštýlovejším ženám, ktoré majú dizajn vkrvi. Aby sme vás odmenili za vašu podporu aj počas náročného roka, akým bol 2020, pripravili sme niekoľko zaujímavých súťaží.

Girl’s day s magazínom Top Fashion

Naše čitateľky patria k tým najštýlovejším ženám, ktoré majú dizajn v krvi. Aby sme vás odmenili za vašu podporu aj počas náročného roka, akým bol 2020, pripravili sme niekoľko zaujímavých súťaží. Našim cieľom bolo ponúknuť našim čitateľkám nové zážitky alebo príležitosti vyskúšať zaujímavé novinky. Jednou z nich bola súťaž o fashion & beauty premenu pre kamarátky. Túto premenu sme samozrejme pre vás dôkladne zdokumentovali a teraz vás ňou aj prevedieme.

Ako súťaž prebiehala?

Fashion & beauty premenu sme na našom Instagrame zorganizovali s pomocou našich skvelých partnerov – bratislavskou Galériou Cubicon a Salónom XOXO. Spoločnými silami sme sa snažili vymyslieť kreatívny deň pre víťazku a jednu jej kamarátku, sestru, kolegyňu, maminu či kohokoľvek iného, plný nových zážitkov a odbornej starostlivosti.

Podmienkami súťaže bolo označiť v komentári kohokoľvek, s kým ste chceli takýto deň stráviť, a kto by sa potešil premene stylingu, vlasov alebo celkovej vizáže. Jednoducho sme pre víťazky pripravili ideálny girl’s day.

Súťaž sme vyhlásili 23.októbra, pričom zapájanie trvalo celých 10 dní. Víťazky boli následne vyhlásené 2.11. Do súťaže ste sa vy, naše čitateľky zapojili neuveriteľných 462-krát, no vyhrať mohla len jedna, respektíve dve. Pri slepom žrebovaní v našich komentároch sa šťastie usmialo na Veroniku, maminu dvoch malých detičiek a milovníčku módy, beauty a cestovania. Jednoducho ideálna výherkyňa. Keďže však Veronika vyhrala girl’s day pre dve osoby, spoločnosť počas tohto dňa jej robila jej sestra Dominika.

0D4A1980 2  0D4A1973 2 

Girl’s day pre víťazky

Ideálny girl’s day nemohol začať inak, ako beauty procedúrami ušitými na mieru. Naše výherkyne tak zavítali do Salónu XOXO, kde a o nich postarali skvelé hairstylistky a vizážistky. Veronika a Dominika patria k ženám, ktoré sa o seba starajú a ich zmena preto nebola až taká výrazná, tento deň pre nich predstavoval najmä dôvod na relax v rukách profíkov.

0D4A2047 2  0D4A2255 2 

Celé to odštartovali relaxačné pleťové procedúry, ktoré boli víťazkám vybraté na mieru ich pleti, problémov a požiadaviek. “Bola mi odporúčaná laminácia obočia, ktorú som aj podstúpila,” hovorí Veronika. Pleť bola takto dôkladne pripravená pre vizážistku. Obe víťazky následne dostali tipy na to, ako sa v bežné dni líčiť: “Slečna vizážistka mi ukázala ako rozjasniť oči, aby opticky vystúpili viac dopredu. Taktiež mi povedala, že som typ ženy, ktorý by sa mal pri líčení riadiť pravidlom menej je viac,” spomína Dominika. “Mňa zase pri make-upe zaujali rady, ako účinne prekryť kruhy po očami,” dodáva Veronika.

0D4A2007 2  0D4A2089 

Úpravou prešli aj vlasy našich víťazok, aj keď zmena nebola veľmi výrazná, Veronika a Dominika sa zhodujú, že po starostlivosti v rukách profesionálov boli ich vlasy citeľne krajšie a v lepšom stave. “Kaderníci moju farbu refreshli a vlasy jemne podstrihli,” hovorí Veronika. Dominika zase ocenila, že jej odborníci poradili, čo jej vlasy potrebujú: “Odporúčili mi vlasy hydratovať a zamerať sa na vytvorenie objemu, ktorý im chýba,” vysvetľuje. Nasledovala finálna úprava do jemných, mäkkých vĺn, ktorá krásne vynikla na oboch víťazkách- na kratších a dlhších vlasoch. Po zavŕšení beauty premeny nasledovala fashion premena.

0D4A2351  0D4A2290 2  0D4A2549 

Víťazky sa presunuli do Galérie Cubicon, kde na nich počkal stylista Alexander Lindov. Jeho úlohou bolo vybrať zaujímavé kúsky pre naše víťazky, ktoré by na jednej strane vystihovali štýl a lifestyle každej z nich, no zároveň také, ktoré by tvorili perfektný základ šatníka využiteľný počas dlhých rokov. V Galérii Cubicon tak prebehol veľký výber a butiky River Woods, Morgan de Toi, Silvian Heach, Vicomte A. a Cosmoparis našiel vhodné modely.

“Stylista mal pri mne zťaženú prácu, kedže v čase premeny som bola už v 7. mesiaci tehotenstva. Ale vďaka jeho odbornému oku sme našli krásny outfit hneď na prvé skúšanie,” hovorí Dominika a Veronika dodáva: “Stylistovi sa výberom outfitu podarilo podčiarknuť moju celkovú premenu. Tým, že zvolil outfit s vysokými podpätkami, ktoré momentálne vôbec nenosím, bola to pre mňa veľká zmena.”

Malá - veľká zmena

Významná zmena nemusí byť pozorovateľná na prvý pohľad, nemusí sa týka drastických zmien, ale maličkých detailoch, ktoré v konečnom výsledok spravia veľký rozdiel, či už v vzhľade alebo pocite. “Keďže sme obe ženy, ktoré sa snažia o seba starať, zmena nebola výrazná, ale skor prirodzená. V každom prípade upravené vlasy a make-up od profesionálov je vždy veľká zmena, ktorú je vidieť na prvý pohľad. A keď sa k tomu pridá ešte perfektne zladený outfit od stylistu a výsledok nafotí talentovaná fotografka, ide naozaj o výraznú premenu. Takže by som to zhodnotila ako výraznú, ale pritom prirodzenú zmenu, zamýšľa sa Veronika. “Aj moja zmena bola aj výrazná a prirodzená zároveň. Výrazná v tom, že som sa už dávno necítila taká krásna, ale aj prirodzená, lebo som nemala pocit, že sa na mna v zrkadle pozerá cudzia žena, stále som to bola ja. Z premeny som bolo nadšená a určite sa budem snažiť aplikovať všetky rady a odporúčania do svojho každodenného života,” dodáva Dominika.

0D4A2581  0D4A2687 

Naše víťazky si svoj deň užili naplno. Relax, skrášľovanie, update šatníka je to, čo padne vhod asi každej žene. O to viac ženám na materskej s deťmi, akými sú sestry Dominika a Veronika. “Bolo príjemné zveriť sa na celý deň do rúk profesionálov, z výsledku som bola nadšená,” hovorí Veronika a Dominika ju dopĺňa: “Najviac sa mi páčilo, že to bol úplne iný deň, na aký som zvyknutá. Že som ho prežila s mojou sestrou a namiesto toho, aby sme sa starali o naše malé deti, staral sa niekto o nás. Taktiež som si veľmi užila spoločnosť celého kolektívu odborníkov, ktorí sa o nás starali. Vďaka nim som sa cítila ako v bavlnke a budem na tento deň ešte dlho spomínať.”

0D4A2834  0D4A2746  0D4A2732 

Ďakujeme našim partnerom Galérii Cubicon a Salónu XOXO, že sa nám spoločne podarilo takýto deň zorganizovať. Špeciálna vďaka patrí aj talentovanej fotografke Marii Alkhimovej, ktorá tento deň zachytila prostredníctvom svojho objektívu.

Foto: Maria Alkhimova

928

Súvisiace články