Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 2. marec 2021

Exkluzívne značky bytových vôní, ktoré okamžite premenia váš interiér

Bytové vône vakejkoľvek podobe sú skvelým spestrením každého priestoru. Dodávajú mu individualitu, atmosféru acharakter.

Exkluzívne značky bytových vôní, ktoré okamžite premenia váš interiér

Bytové vône v akejkoľvek podobe sú skvelým spestrením každého priestoru. Dodávajú mu individualitu, atmosféru a charakter. Do každého priestoru okamžite prinesú želanú zmenu, aj keď takmer neviditeľnú. Zároveň sú ideálnym prostriedkom na spríjemnenie si bežných aj výnimočných dní. Tieto značky to s bytovými vôňami vedia a v ich ponuke nájdete tie najexkluzívnejšie vonné sviečky. 

Cire Trudon

Jedna z najznámejších a zrejme aj najstarších značiek bytových vôní, ale aj parfumov je Cire Trudon. Jej príbeh začal už v roku 1643, kedy v parížskom butiku predávali koreniny a vône. Interiérovými vôňami dokonca neskôr zásobovali francúzsky kráľovský dvor.

@apartment_bee

Jo Loves

Realtívne nová značka, ktorú založila preslávená Jo Malone po tom, ako predala svoju prvú, dnes už kultovú značku Jo Malone London. Sviečky sú oblečené do nadčasových, minimalistických pohárov a vône sú rôzne. Všetky sú inšpirované spomienkami samotnej Jo a okrem sviečok sú v ponuke aj rôzne ďalšie produkty.

frommudtomaison@frommudtomaison

Byredo

Jedným z najväčších miláčikov vo svete sviečok a parfumov je štokholmská značka Byredo, ktorú založil Ben Gorham v roku 2006. Cieľom značky je objavovať rôzne možností vôní a zároveň odkrývať spomienky prostredníctvom kreatívnych kombinácií. Využíva luxusné materiály a exkluzívny dizajn, ktorý prispieva k obrovskej popularite značky.

sandraguerreroalvhem@sandraguerreroalvhem

Amen

Menej známa a mladá, no o to viac zaujímavá je francúzska ekologická značka Amen. Založená bola len v roku 2020 s cieľom nájsť svetlo v každodennom živote. Prepája v sebe luxusný prístup ku výrobe s udržateľnosťou a ekológiou, čo vytvára skutočne výnimočné produkty. Vďaka svojmu minimalistickému a nadčasovému dizajnu si okamžite získala množstvo fanúšikov.

janeybutlerinteriors@janeybutlerinteriors

Diptyque

Ďalšou z kultových značiek vo sfére bytových vôní a parfumov je parížska značka Diptyque. Založená bola v roku 1961, značka najskôr predávala exotické materiály no na základe záujmu verejnosti presedlali na výrobu vlastných sviečok. Dodnes si značka zachovala svoj dizajnový prístup, ktorý prepája historické prvky a moderný dizajn.

emmahoareau2@emmahoareau

Fornasetti

Úplne iným štýlom vyniká talianska značka Fornasetti, ktorá je vo svete známa nielen svojimi sviečkami, ale aj nábytkom či interiérovými doplnkami a dekoratívnymi objektmi. Má silný umelecký vzhľad, no pritom ide o nadčasové statement prvky, ktoré v kombinácii s unikátnymi vôňami predstavujú malé umelecké diela.

itsmayoli@itsmayoli

Tom Dixon

Jedným z najinovatívnejších umelcov dneška je bezpochyby Tom Dixon, ktorý je známy svojou tvorbou vo sfére nábytku. Rád experimentuje a nebojí sa skúšať nové veci. Túto víziu pretavuje aj do interiérových vôní – vonných sviečok. Tie vynikajú nielen svojim netypickým a okamžite rozpoznateľným štýlom, ale aj vôňou. 

nadiacosylife@nadiacosylife

Loewe

Milovaná módna značka Loewe pridala do svojho portfólia vonné sviečky len minulý rok, no okamžite zožala úspech. Vône sú inšpirované rôznymi typmi záhrad a do interiérov prinášajú pokoj, komfort a poriadnu dávku luxusu. Dizajnovo sú takisto unikátne pretože predstavujú základy estetiky značky, nadčasovosť s dávkou unikátnosti.

lucywilliams@lucywilliams02

L’Objet

Značku L’Objet založil izraelský interiérový dizajnér pôsobiaci v Los Angeles, Elad Yifrach. V jeho portfóliu nájdete nábytok, ale aj bytové vône, ktoré sú inšpirované jeho vášňou v cestovaní a objavovaní nových perspektív. Jeho sviečky sú unikátne svojim vzhľadom, častokrát doslova surreálne a vône v nich ukryté sú luxusné, výnimočné vône.

karend7@karend7

Le Labo

Zabudnúť nemôžeme ani na kultovú značku Le Labo, ktorú miluje celý svet. Cieľom newyorskej značky je priniesť luxusnú atmosféru do každého priestoru a zároveň neustále nazerať do budúcnosti prostredníctvom vôní. Minimalistický a zároveň okamžite rozpoznateľný dizajn k tomu takisto napomáha.

co.nfused@co.nfused

Foto: Instagram

871

Súvisiace články