Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 7. december 2020

Jedinečné darčekové boxy s puncom luxusu a originality

Obdarovať niekoho blízkeho je potešením pre darcu i obdarovaného. Zvlášť ak si pri výbere darčeka dáme záležať a prekvapíme nám blízku osobu niečím výnimočným.

Jedinečné darčekové boxy s puncom luxusu a originality

Obdarovať niekoho blízkeho je potešením pre darcu i obdarovaného. Zvlášť ak si pri výbere darčeka dáme záležať a prekvapíme nám blízku osobu niečím výnimočným. Nie vždy však máme "v zásobe" dostatočné množstvo nápadov a invencie. Z tohto dôvodu je výborné, mať sa čím inšpirovať, a dokonca si objednať už hotový balíček, ktorý s láskou odovzdáme.

V spoločnosti horray.gift sú vo výbere darčekov skutočnými špecialistami. V ich ponuke nájdete farebne a tematicky skombinované balíčky, ktoré majú punc luxusu a výnimočnosti. Atmosféru, pri ktorej vznikajú jednotlivé balíčky približuje Mgr. Nikol Horajová, majiteľka spoločnosti horray.gift. "Možno sa to na prvý pohľad nezdá, ale za výberom jednotlivých predmetov, z ktorých skladám darčekové boxy, sú hodiny a hodiny práce, resp. pre takého detailistu ako som ja, sú to aj dni.

horraygift darcek boxy prevsetkych originalita vynimocnost kvalita luxus prezent 2

Prvotný proces výberu je náročný, nakoľko sa snažím vyberať produkty, ktoré sú svojim vzhľadom príťažlivé, materiálom kvalitné a pre obdarovaného plnohodnotne využiteľné. Nie raz sa mi totiž stalo, že som dostala dar, ktorý bol absolútne nepoužiteľný, či už jeho praktickosťou alebo vzhľadom, a tak ležia dodnes zabudnuté niekde pod posteľou. A presne tomuto chcem pomôcť sa vyhnúť. Pripravujem užitočné a zároveň krásne dary, pretože si plne uvedomujem, že nie každý sa dokáže vžiť do toho, čo by sa druhému páčilo alebo ako ho prekvapiť, keďže už má „všetko“. Je úžasné pomôcť vyvolať emóciu a potešiť tým, aký krásny dar ste vybrali. A tak vznikol  koncept horray.gift."

horraygift darcek boxy prevsetkych originalita vynimocnost kvalita luxus prezent 3

Výber jednotlivých darov pokračuje ich umiestnením do vhodnej, vlastnoručne zloženej a ozdobenej škatule. Správna veľkosť škatule, farby i celkový štýl a vizáž výplne sú rovnako dôležitou časťou celého procesu.

horraygift darcek boxy prevsetkych originalita vynimocnost kvalita luxus prezent 7

Pri tvorbe darčekových boxov si okrem kvality a celkového konceptu prepojenia jednotlivých darov. Nikol predstavuje človeka, ktorý bude boxom obdarovaný. "Pri niektorých boxoch sa vyslovene intuitívne unášam, pozerám iba na samotný kontext, prepojenú farebnosť a detail. Avšak pri väčšine z nich uvažujem nad konkrétnym typom osoby a osobnosti, ktorej by mohol byť darčekový box darovaný." Niekoho, kto je extravagantnejší určite poteší box plný farieb a vôní a naopak, introvertnejší typ ocení jemné farby a využiteľnosť v každodennom živote. Ďalším aspektom, na ktorý sa prihliada, je vek osoby, pre ktorú bude box určený. V horray.gift tak nájdete vhodný dar pre každú vekovú skupinu.

horraygift darcek boxy prevsetkych originalita vynimocnost kvalita luxus prezent 6

Jednotlivé produkty v boxoch sú kvalitnými výrobkami z celého sveta. Slovenské produkty tu dostávajú svoju šancu pravidelne, stačí ak svojou vlastnosťou, kvalitou alebo jedinečnosťou zaujmú, a sú hneď zakomponované v balíčku. Jedinečnosť je dôležitá z dôvodu, aby produkty nenavodzovali dojem, že sú dostupné kdekoľvek. Balíčky sú vhodné pre jednotlivcov, ale spokojnými klientami horray.gift sú aj firmy. Pre firmy je tiež možnosť vytvoriť boxy podľa ich požiadaviek a nárokov na obsah, farby alebo branding.

horraygift darcek boxy prevsetkych originalita vynimocnost kvalita luxus prezent 8

Boxy, ktoré nájdete v ponuke spoločnosti sú vytvárané s láskou. A je to cítiť v každom jednom z nich, čo potvrdzujú aj slová ich autorky: "Každý deň premýšľam, čím novým môžem ozvláštniť ten ktorý box, pre akú skupinu ľudí môžem nový vytvoriť, ako zdokonaliť vizuálnu stránku, akým spôsobom pomôcť darcovi urobiť čo najlepší dojem, a čo najviac potešiť obdarovaného. Chce to veľa času a kreativity spojiť všetky tieto atribúty do jedného, a vytvoriť niečo nepersonalizované, čo ulahodí každému oku, neurazí vkus nikoho a využije ho široká skupina ľudí. V každom boxe nechávam kúsok seba. Robím vždy to, s čím som úplne stotožnená. Tým, že to robím od srdca a vytváram niečo jedinečné, čo ostatní ocenia a pochvália, je pre mňa ten najkrajší pocit," uzatvára Nikol naše rozprávanie o úžasných darčekových boxoch vhodných pre všetky príležitosti.

Viac informácií: www.horraygift.sk

1782

Súvisiace články