Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 31. marec 2020

Hodiny módy s Jacquemusom či Christelle Kocher

Online vzdelávanie, kurzy či workshopy sa stali bežnou aniekedy aj jedinou možnosťou, ako sa vzdelávať arásť vdobe pandémie. Netýka sa to iba školopovinných, ale aj nás dospelákov, ktorí chcú svoj čas doma využiť naplno aposunúť sa ďalej.

Hodiny módy s Jacquemusom či Christelle Kocher

Online vzdelávanie, kurzy či workshopy sa stali bežnou a niekedy aj jedinou možnosťou, ako sa vzdelávať a rásť v dobe pandémie. Netýka sa to iba školopovinných, ale aj nás dospelákov, ktorí chcú svoj čas doma využiť naplno a posunúť sa ďalej. S online kurzmi sa preto doslova roztrhlo vrece a každý si tak dokáže nájsť to, čo ho baví a zaujíma. Do tohto online vzdelávania prispieva aj Jacquemus, či značky Chanel a YSL, ktoré predstavia hodiny módneho dizajnu a businessu úplne zdarma!

Tieto kurzy vznikli v spolupráci s digitálnou platformou FutureLearn, s ktorou značky pripravili kurzy fashion businessu úplne zdarma. Nesú názov Understanding Fashion: From Business to Culture a vytvorené boli v spolupráci s parížskou módnou školou Institut Français de la mode. Účasť na tomto kurze nie je nijakým spôsobom obmedzená, takže zúčastniť sa môže ktokoľvek, či už dizajnér alebo len módny nadšenec.

Každý účastník kurzu tak bude môcť nasávať skúsenosti, tipy a rady od Simona Porte Jacquemusa, Christelle Kocher, ale aj Paula Smitha či CEO značiek Chanel, YSL a Hermés. Medzi témami, ktorým sa budú venovať bude koncept trendov, spotrebiteľské správanie, jazyky módy a množstvo ďalších.

Zapísať sa do tohto kurzu môžete na stránkach FutureLearn.

1260

Súvisiace články