Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 5. apríl 2019

TOP FASHION SPRING

Jarné číslo magazínu TOP FASHION je unikátne hneď z niekoľkých hľadísk. V prvom rade ide o úplne prvé vydanie, ktoré je venované výhradne česko-slovenskej scéne a jej talentom.

TOP FASHION SPRING

Jarné číslo magazínu TOP FASHION je unikátne hneď z niekoľkých hľadísk. V prvom rade ide o úplne prvé vydanie, ktoré je venované výhradne česko-slovenskej scéne a jej talentom. Zároveň to je naše prvé, interaktívne vydanie.

“Na začiatku mi to znelo ako sci-fi, no nakoniec sa nám to podarilo. Ide o prvé interaktívne vydanie magazínu Top Fashion. Stačí si stiahnuť appku a po naskenovaní vybraných stránok si budete môcť pozrieť videá z prehliadok, nahliadnuť do zákulisia fotenia editoriálov, nájsť ešte viac recenzií na kozmetické novinky či prečítať si rozšírené verzie článkov. Jednoducho povedané, tlačený magazín si takto budete môcť vychutnať na 150 percent. Lebo print nie je mŕtvy. Práve totiž prekročil svoj tieň.”

Barbora Franeková, šéfredaktorka

Týždne módy sú nekonečným zdrojom inšpirácie po mnohých stránkach. Teraz však nehovoríme iba o prehliadkach, ale o street style. Pohľad na módu v uliciach Paríža aj Kodane nám poskytla šikovná Slovenka, Zuzana Jánošová (@sjuloves), ktorá zachytila tie najzaujímavejšie outfity, ale aj špecifickú atmosféru oboch miest.

street

Mágia Fashion Week-ov je však stále očarujúca. Unikátne prístupy, ktoré zakaždým módne domy predvádzajú sú fascinujúce z každého hľadiska. Kontrasty, dizajnérske kolaborácie či nové must-have kúsky sezóny nikdy nesmú chýbať. Nás si okrem iných túto sezónu získal Dries Van Noten so svojimi haute couture prvkami v RTW kolekcii, ale aj značka LOEWE a jej bohémska duša a vyspelá elegancia.

069  075 

Návrat prírodných farieb má byť odkazom prebúdzajúcej sa prírody. Práve preto naše šatníky ovládajú neutrálne tóny béžovej, ktorú budeme vrstviť do rôznorodých outfitov, zatiaľ čo nové dimenzie jej dodáva mixovanie štruktúr.

Jemná zmena však prichádza v podobe dievčenskosti, ktorá sa stáva najvýraznejším protipólom ku športovému street wearu, ktorý vládne uliciam. Je na čase siahnuť po roztomilých šatách, volánoch či kvetinách, a to v tých najjemnejších pasteloch.

030
 
036

Len nedávno sme oslávili výročie vzniku Československej republiky, no po páde železnej opony sa naše cesty aj móda rozišli. Ako vyzeralo hľadanie módnej identity v priebehu jednotlivých desaťročí?

076

Mária Švarbová je držiteľkou titulu Hasselblad Master 2018 v kategórii ART. Jej fotky prezentovali uznávané galérie v mestách ako Rím, Londýn či Miami. Dostali sa do médií ako CNN alebo The Guardian a jedna dokonca visela na bilborde na masívnej veži Taipei 101 na Taiwane. Časopis Forbes ju minulý rok zaradil do prestížneho rebríčka úspešných mladých ľudí „30 pod 30“. Mária Švarbová pre nás nafotila titulku a výnimočný editoriál a my sa tešíme, že je táto talentovaná umelkyňa jednou z osobností, ktoré vám v tomto česko-slovenskom vydaní môžeme predstaviť.

047 048

Žijeme v dobe, kedy je krásna, zdravá pleť tým najlepším doplnkom. Ako si ju v čo najlepšom stave udržiavať počas celého roka? Opýtali sme sa známych modeliek, od ktorých svet očakáva denno-dennú dokonalosť za akýchkoľvek podmienok. Svoje tipy a rady nám dali aj popredné make-up artistiky. Bez ktorých produktov sa nezaobídu a čo by sme podľa nich mali mať vo svojich kozmetických kufríkoch?

0104  0116 

Dizajnové skvosty sa rodia aj v našich končinách. Nemusí však vždy ísť iba o futuristické mrakodrapy, ale sú medzi nimi aj stavby, ktoré pokorne priznávajú svoju históriu a funkciu. Príkladom toho je aj zrekonštruovaný mlyn v Česku.

0142

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Nové číslo nájdete vo všetkých dobrých stánkoch, alebo si ho môžete zakúpiť v digitálnej verzii.

1559

Súvisiace články