Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 7. apríl 2017

Parfuméria Douglas otvára už dnes!

Prvá pobočka Parfumérie Douglas dnes otvorí brány svojej prvej pobočky na Slovensku, ktorú nájdete v bratislavskom Auparku. Douglas ponúkne svojim zákazníkom exkluzívnu ponuku produktov, profesionálny personál a služby na najvyššej úrovni.

Parfuméria Douglas otvára už dnes!

Prvá pobočka Parfumérie Douglas dnes otvorí brány svojej prvej pobočky na Slovensku, ktorú nájdete v bratislavskom Auparku. Douglas ponúkne svojim zákazníkom exkluzívnu ponuku produktov, profesionálny personál a služby na najvyššej úrovni. Tešiť sa môžete aj na bohatý program a špeciálne ponuky počas prvých dní!

Slávnostné prestruhnutie pások sa uskutoční 7.4. o 11.00 v prítomnosti vedenia spoločnosti zo zahraničia a vedenia nákupného centra Aupark. Nasledovať bude boahtý program, kde budete môcť stretnúť aj známe tváre slovenskej scény. Celý víkend sa však ponesie v skrášľovacom duchu. Douglas totiž urobí zo svojich zákazníčok kráľovné krásy počas líčenia na hlavnom stage.

V rámci Grand Openingu sa zákazníci tiež môžu tešiť na zľavové kupóny so špeciálnymi ponukami a takisto na darčeky k nákupom. V rámci otvorenia sa Douglas zapojil aj do akcie Shopping Fever, ktorá poskytne zákazníkom ďalšie zľavy.

A na čo sa môžete tešiť? Parfumérie Douglas na Slovensko prinesú značky, po ktorých mnohé z nás už dlho túžili. Naše sny nám splnia značky ako Urban Decay, Benefit, Smashbox, Tom Ford či vlastné línie pod značkou Douglas a mnohé ďalšie. Zákazníci sa budú môcť tešiť aj na profesionálne služby, ktoré si budú môcť zarezerovať prostredníctvom rezervačného systému www.rezervacia.douglas.sk. 

Douglas sa tak postará o váš bezchybný make-up, poradí vám ohľadom starostlivosti o pleť a objednať sa budete môcť napríklad aj do Benefit Brow Baru, kde vás poteší profesionálna starostlivosť o obočie. V každej parfumérií Douglas sa budete môcť obrátiť aj na make-up artistov, ktorí vám vyčarujú základný flash make-up úplne zdarma!

Nemecký reťazec otvorí ďalšiu predajňu približne o mesiac, takisto v Bratislave, v Eurovei.

    2939

    Súvisiace články