Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 6. apríl 2017

Top Fashion jar-leto 2017

Back to simplicity- návrat k jednoduchosti Vášeň a nadšenie z nových začiatkov, spokojnosť prichádzajúca so spomalením a možnosťou vychutnať si každý pominuteľný okamih života, aj tieto emócie formujú módnu scénu v sezóne jar-leto 2017. Dizajnéri sa vracajú k jednoduchosti, a to nielen cez nádherné prírodné materiály.

Top Fashion jar-leto 2017

Back to simplicity- návrat k jednoduchosti

Vášeň a nadšenie z nových začiatkov, spokojnosť prichádzajúca so spomalením a možnosťou vychutnať si každý pominuteľný okamih života, aj tieto emócie formujú módnu scénu v sezóne jar-leto 2017.

Dizajnéri sa vracajú k jednoduchosti, a to nielen cez nádherné prírodné materiály. Novú eleganciu nachádzajú prostredníctvom kúskov typických pre takzvaný kapsulový šatník, teda základných nadčasových odevov, ktoré sa dobre kombinujú, čo maximalizuje množstvo outfitov, ktoré z nich možno vytvoriť. Tento fenomén je známy už zo 70. rokov a dnes zažíva svoj boom. Cieľom je mať oblečenie vhodné pre každú príležitosť, bez nutnosti vlastniť tony šiat. Skúsená stylistka čitateľom poradí ako vybrať a nakúpiť tie správne kúsky, kľúčové pre vytvorenie jedinečného kapsulového šatníku na mieru. Pozrieme sa aj do skríň celebrít, módnych ikon, ktoré veria, že jednoduchosť je základ úspechu.

V jarnom Top Fashion nebude chýbať kompletný prehľad trendov ovládajúcich novú sezónu, ani pohľad do histórie módneho domu založeného jedným z najväčších milovníkov a tvorcov krásy, Valentinom Garavanim. Čitateľov prenesiem na VIP eventy a predstavíme množstvo osobností z oblasti módy, kultúry či umenia.

ZÍSKAJTE DARČEK!
Objednajte si magazín prostredníctvom našej web-stránky a získajte darček.

OBJEDNAŤ MAGAZÍN

Ste vernými fanúšikmi Top Fashion, chceli by ste magazín dostávať každú sezónu ako prví a to priamo do schránky? Objednajte si štyri vydania (2 x jar/leto, 2 x jeseň/zima) za 19,90 eur/400 Kč a získate luxusný darček.

Ak máte o predplatné záujem, stačí pri objednávke vyplniť "počet kusov: 4" a do poznámky napísať "Predplatné na 2 roky + darček
Ponáhľajte sa, darčeky rozdávame len do vyčerpania zásob.
OBJEDNAŤ MAGAZÍN

    2094

    Súvisiace články