Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 30. marec 2017

Obchody Gant, Barbour a KARL LAGERFELD už aj v OC Chodov

Od 29. marca môžete nakupovať svoje obľúbené značky už aj v Centre Chodov, kde spoločnosť Vermont Holding a.s.

Obchody Gant, Barbour a KARL LAGERFELD už aj v OC Chodov

Od 29. marca môžete nakupovať svoje obľúbené značky už aj v Centre Chodov, kde spoločnosť Vermont Holding a.s. otvorila predajne GANT, Barbour a KARL LAGERFELD. V prípade značky GANT ide dokonca o najväčšiu predajňu v Strednej Európe a značka Barbour týmto v Prahe otvorila už druhú predajňu. Na českom trhu sa naviac objavila značka KARL LAGERFELD, ktorá ponúka dámsku kolekciu oblečenia a doplnkov.

Spomínaná predajňa GANT "má rozlohu 280 m2 a je rozdelená na dámsku, pánsku časť s vlastným lounge a kabínkami s krbom. Novinkou je samostatná sekcia doplnkov a obuvi, ako aj časť s detským oblečením a kolekciou GANT Home," predstavil predajňu Martin Florian, Store Concept Director Vermont.

Okrem predajní bol v OC Chodov otvorený aj Vermont Lounge: "VIP priestory pre našich najvýznamnejších členov vernostného programu VERMONT Club navrhol Marco Donati z milanského architektonického štúdia Storage Milano. V štýlovom prostredí si tak naši top zákazníci budú môcť dopriať malé občerstvenie a takisto ocenia trochu pokoja v inak rušnom obchodnom centre," dodáva PR manažérka Aneta Hoffmanová.

VERMONT 0 0 0 HML 6345 5771 LoRes

Pri príležitosti otvorenia predajní, Vermont zorganizoval slávnostný event, ktorý moderovala herečka a speváčka Zuzana Stivínová. Ako VIP hosť sa na akcii objavil samotný majiteľ Vermont Holding a.s., pán Amadeus Naumann, ďalej Patrik Soderstrom, Global Sales Manager značky Gant, David Godfrey Sales Manager pre južnú Európu značky Barbour, Pier Paulo Righi CEO KARL LAGERFELD, architekt Storage Milano Marco Donati či modelka Alena Šeredová.

VERMONT 0 0 0 HML 6271 5772 LoRes

Foto: Vermont Holding a.s

    2847

    Súvisiace články