Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 19. december 2016

Vianočné MUST-HAVES nájdete v Auparku!

Ako vyzerajú Vianoce v našom šatníku? Záplava firemných večierkov, osláv a párty nás nútia náš vzhľad dotiahnuť do dokonalosti.

Vianočné MUST-HAVES nájdete v Auparku!

Ako vyzerajú Vianoce v našom šatníku? Záplava firemných večierkov, osláv a párty nás nútia náš vzhľad dotiahnuť do dokonalosti. Aby ste neurobili krok vedľa, s výberom vám pomôže renomovaný stylista Auparku Bratislava, Alexander Lindov. Svoju pozornosť sústredil na vianočné kolekcie prestížnych značiek, ktoré nájdete v nákupnom centre. Aby ste svoje vianočné nákupy dotiahli takisto do dokonalosti, počas 20. a 21. decembra sa môžete zároveň tešiť na predĺženú otváraciu dobu predajní. Nakúpite tak bez stresu a navyše môžete získať fantastické ceny vo Vianočnom kolese.

Ako Američanka
Štýlová a odvážna móda z Los Angeles sa postará o to, že budete medzi známymi doslova žiariť, preto neváhajte navštíviť jedinú predajňu Forever21 na Slovensku- v Auparku Bratislava. Perfektnú vizáž zase zabezpečia produkty značky NYX, ktorá bola pomenovaná po gréckej bohyni, ktorej budete môcť po nalíčení konkurovať.

Ako Britka
Nadčasovosť a elegancia sú charakteristické pre britskú módu, ktorú nájdete v predajni Barbour. Klasika, prepracované detaily a dokonalo spracované materiály si získajú vaše srdce. Úplným must-have kúskom je však waxed jacket- preslávená voskovaná bunda.

Ako Severanka
Jemné farby, pletené vzory či farebné potlače zas nájdete v predajni Odd Molly, ktorá je plná originálnych, ženských prvkov dýchajúcich severom.

Dáma vs. Levica

Všetky dámy si nájdu niečo pre seba v predajni Magenta, ktorá ponúka nadčasovú a ženskú módu. Čerešničkou na torte každého outfitu by mali byť šperky. Tie najkrajšie a najexkluzívnejšie nájdete v ALOve.

Lesk a noblesa Vianoc doslova volá po odvážnych kúskoch. Zvučné mená sa postarajú o ľahkú kontroverziu. Tú nájdete v predajni Karl Lagerfeld. Unikátne kúsky z dielne legendárneho dizajnéra vám dodajú presnú tú dávku trblietok, ktorá by nemala chýbať v zásobe každej party queen.
Investovať sa oplatí aj do klasických a nestarnúcich kúskov, medzi ktoré patria džínsy a tmavé nohavice. Tie nájdete u značky Freddy, ktorá vás prekvapí dokonalo prepracovaným push-up efektom.

S last-minute nákupom vianočných darčekov pre celú rodinu aj známych vám pomôžu aj predajne BabyMarket, ALLTOYS, MAC, Clinique, Lindex, Silvian Heach, Tiger of Sweden, Nine West, Gerry Weber, Estée Lauder či Stefanel.

Aupark Bratislava obdarúva

Aby ste tohtoročné vianočné nákupy zvládli ľavou-zadnou, nemusíte sa vôbec náhliť. Aupark Bratislava pre vás počas 20. a 21. decembra pripravil Night Shopping, kedy vás privíta počas predĺžených otváracích hodín. Nakupovať tak môžete až do 22.00! Pri výbere darčekov vám navyše pomôžu darčekoví poradcovia, ktorí sú odborníkmi z mnohých oblastí. Tešiť sa môžete aj na obľúbené Vianočné koleso plné fantastických cien. Zatočiť si ním môže každý, kto počas Night Shoppingu (od 19.00 do 22.00) urobí nákup nad 100€ a nikto neodíde naprázdno!

2016 11 16 Aupark Ba 3

V Auparku na vás čakajú počas celého roka 4-hviezdičkové služby vrátane noviniek ako šatňa či oddychové zóny s nabíjačkami pre mobilné telefóny, a samozrejme Aupark vernostný systém!

    1795

    Súvisiace články