Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 12. december 2016

Advent v Centre Chodov

Centrum Chodov zažije slávnostné obdobie vo veľkom štýle. Môžete tu napríklad hľadať hviezdy a nakupovať o niečo dlhšie.

Advent v Centre Chodov

Centrum Chodov zažije slávnostné obdobie vo veľkom štýle. Môžete tu napríklad hľadať hviezdy a nakupovať o niečo dlhšie.

 

Advent je jedným z najčarovnejších období v roku. Predvianočnou atmosférou žije aj Centrum Chodov, ktoré pripravilo pre svojich návštevníkov víkendy plné zábavy a inšpirácie. V rámci aktivity „Hľadaj hviezdu“ majú návštevníci počas 4 týždňoch príležitosť hľadať 100 kryštálových vianočných hviezd z limitovanej edície značky Swarovski a zároveň aj pomáhať Nadácii Nova, ktorá sa stará o znevýhodnené deti. Záštitu nad projektom prevzali moderátori Petr Říbal, Hana Reinders (Mašlíková), Iveta Vítova a Kristina Kloubková.

Kristalova hvezda Swarovskivštevníci centra môžu hľadať certifikáty, za ktorými ich dovedú inštrukcie na sociálnych sieťach Centra Chodov. Úspešní hľadači si budú môcť vyzdvihnúť svoju cenu v predajni Swarovski. „Vánoční čas patří pro děti k těm vůbec nejradostnějším v roce. Ne všechny jej však mají možnost trávit v zázemí, jaké si zasluhují. Naším cílem je umožnit znevýhodněným dětem plnohodnotný, šťastný a spokojený život. Jménem Nadace Nova bych proto chtěla poděkovat Centru Chodov i jeho zákazníkům za to, že během letošního adventu naši vizi podpoří,“ uviedla patrónka Nadácie Nova, Kristina Kloubková.

Pre členov vernostného programu centra je v priebehu adventných víkendov pripravená i darčeková stena plná obálok s vianočnými odmenami.

Sviatočné obdobie vyvrcholí 21. a 23. decembra obľúbeným Xmas Night Shopping s predĺženou otváracou dobou a extra adventným servisom ako balenie darčekov alebo asistencia shopping asistentov, ktorí vám pomôžu s nosením tašiek. Od vianočného zhonu si budú môcť návštevníci bezplatne oddýchnuť na masáži rúk, o ktorú sa postará značka L’Occitane, či pri líčení kozmetikou Estée Lauder. Členov vernostného programu centra poteší aj ochutnávka limitovanej edície kávy Starbucks.

    4970

    Súvisiace články