Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 25. október 2016

5 beauty technologických vychytávok

Každým rokom sa starostlivosť o pleť posúva enormnými krokmi vopred. Naša kozmetika je čoarz šetrnejšia, ekologickejšia a efektívnejšia.

5 beauty technologických vychytávok

Každým rokom sa starostlivosť o pleť posúva enormnými krokmi vopred. Naša kozmetika je čoarz šetrnejšia, ekologickejšia a efektívnejšia. Čo sa však stane keď sa svet krásy spojí s technologickým vývojom? Touto témou sa zaoberal aj prvý BeautyTech sumit v Las Vegas.
Spoločnosti zaoberajúce sa vývojom technológii pre kozmetický priemysel dokázali identifikovať potreby zákazník do takej miery, že vyvinuli naozaj pozoruhodné produkty, ktoré sú sústredené najmä na sprístupnenie týchto prístrojov aj pre domácich užívateľov, nielen pre salóny a estetické centrá.

Potlač nechtov
Nechtový dizajn je oblasť, v ktorej sa mnohé z nás rady vybláznia. Práve pre tie z nás je tu revolučný systém potlače nechtov s názvom Inal nail printer. Jeho technológia vám umožní vytvárať si vlastné motívy prostredníctvom dotykovej obrazovky a výsledok vám „vytlačí“ priamo na vaše nechty! Nezáleží na tom aký komplikovaný váš výtvor je, Inal dokáže vytlačiť aj fotky a to v HD kvalite. Okrem toho umožňuje tlačiť vzory aj na umelé nechty, ktoré sú k dispozícii vo viacerých dĺžkach a tvaroch, tak aby si každý našiel to svoje.

 

Domáci bielič zubov
Pomôcka s názvom Glo Brilliant Personal Teeth Whiting Device využíva špeciálny patent svetelnej optiky na efektívne bielenie zubov v domácom prostredí a s výsledkom ako od zubára. Prístroj využíva teplo a svetlo na rýchle a účinné bielenie a jeho dizajn je ako vystrihnutý zo sci-fi filmu.

glo

 

Masér očí
Oči o nás vypovedajú viac ako si myslíme. Pokožka v očnom okolí je navyše jemná a vyžaduje si špeciálnu starostlivosť. Pulzná energia založená na zvukových vlnách v prístroji Iris Illuminating Eye Massager od firmy Foreo urobí z vašej dennej rutiny úplne nový zážitok. Je navrhnutý tak, aby redukoval opuchnuté oči, kruhy po očami, známky únavy a stredu, ale aj bojoval so starnutím. Zároveň tiež znásobuje účinnosť vašich kozmetických prípravkov.

iris

 

Dokonalý odtieň make-upu
Beauty aplikácie sú síce v dnešnom svete dobre známymi pomocníkmi, no MatchCo posuúva hranice ešte o niečo ďalej. Nájsť ten správny odtieň make-upu je niekedy zložitejšie ako by sa mohlo zdať. Aplikácia MatchCo však jednoducho vyhodnotí odtieň vašej pleti a analýza je následne zaslaná do laboratórií značky, kde vám pripravia perfektný odtieň iba pre vás! Produkt s vašim menom vám zašlú domov. Make-up však v sebe spája podkladovú bázu, hydratačný krém a jemnú farbiacu zložku.

matchco

 

Maximálna hydratácia
Silikónová maska Mapo od spoločnosti Wired Beauty využíva teplo na dokonalú beauty procedúru priamo u vás doma. Ako prvé, maska zanalyzuje stav hydratácie vašej pleti a následne vám funkcia Booster pomôže zvýšiť efektivitu a intenzitu vašich kozmetických produktov tak, aby ste dosiahli vyššiu hydratáciu pleti.

12622301 535398133301575 1233902545014199565 o

Foto: archív firiem

    1145

    Súvisiace články