Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 24. október 2014

Grace, kňažná z Monaka teraz na DVD a BLU-RAY

Príbeh hollywoodskej hviezdy a držiteľky Oscara Grace Kelly, ktorá sa vzdala svojej oslnivej kariéry a odišla do úplne neznámeho sveta.Na samom vrchole slávy, keď jej Hollywood a diváci ležali pri nohách, sa vydala za monacké knieža Rainiera III. a stala sa navždy Grace – kňažnou z Monaka.

Grace, kňažná z Monaka teraz na DVD a BLU-RAY

23.10.2014

Príbeh hollywoodskej hviezdy a držiteľky Oscara Grace Kelly, ktorá sa vzdala svojej oslnivej kariéry a odišla do úplne neznámeho sveta.

Grace_knezna_monacka_DVD_2D
Na samom vrchole slávy, keď jej Hollywood a diváci ležali pri nohách, sa vydala za monacké knieža Rainiera III. a stala sa navždy Grace – kňažnou z Monaka. Kniežací dvor sa ale stáva bojiskom, na ktorom i samotná Grace Kelly musí vo svojej novej úlohe zápasiť o osud malej krajiny.
Film Grace, kňažná z Monaka sa sústredí na dramatické momenty, kedy na dvere paláca zaklope slávny Alfred Hitchcock s ponukou veľkej filmovej role a na iné dvere búši mocné Francúzsko s hrozbami a vyhrážkami. Kňažná Grace sa zapojí do tvrdého boja za osud Monaka, krajiny, ktorá sa napriek všetkým prekážkam stala jej domovom.

{youtube}bFYmYWa348c{/youtube}

Réžia: Olivier Dahan

Hrajú: Nicole Kidman, Tim Roth, Milo Ventimiglia, Parker Posey, Paz Vega, Frank Langella, Derek Jacobi, Geraldine Somerville, Robert Lindsay, Nicholas Farrell, Olivier Rabourdin, Roger Ashton-Griffiths, Jeanne Balibar, André Penvern, Alban Casterman, Yves Jacques

Filmovú novinku, Grace, kňažná z Monaka, prináša teraz Bontonfilm na DVD a BLU-RAY.

zdroj: 2media

 

    3489

    Súvisiace články