Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 8. október 2013

Zimná dovolenka, ktorá vás zohreje pri srdci

Na úpätí impozantného Lomnického štítu a iba 250 metrov od ski centra v Tatranskej Lomnici, ktorá je jednou z najväčších a najkrajších osád na území Vysokých Tatier, sedem lyžiarskych vlekov a lanoviek, 13 zjazdoviek v dĺžke viac ako 12 km. Takéto prednosti ponúka dovolenka prežitá v Hoteli SLOVAN.

Zimná dovolenka, ktorá vás zohreje pri srdci

8.10.2013

Na úpätí impozantného Lomnického štítu a iba 250 metrov od ski centra v Tatranskej Lomnici, ktorá je jednou z najväčších a najkrajších osád na území Vysokých Tatier, sedem lyžiarskych vlekov a lanoviek, 13 zjazdoviek v dĺžke viac ako 12 km. Takéto prednosti ponúka dovolenka prežitá v Hoteli SLOVAN. A to zďaleka nie je všetko...

hotelslovan_01

Ak vás teší prívetivosť spojená s pohodlím domáceho krbu, trafia vám tu na pravú strunu. Rodinne ladený hotel prekvapí príjemnou atmosférou a úrovňou služieb, ktorá pri deklarovanom trojhviezdičkovom štandarde často ponúka oveľa viac. Hotel SLOVAN*** Tatranská Lomnica nenadarmo získal aj najvyššie hodnotenie v rámci certifikácie Zariadenia priateľského k deťom a rodinám. Udeľuje ho Únia materských centier na základe skutočného stavu hodnotených služieb.

hotelslovan_02Okrem pobytu na čerstvom vzduchu a skvelej lyžovačky na slnečných zasnežovaných svahoch Vysokých Tatier môžete svoje telo aj zmysly uvoľniť v Relax centre. Vďaka skvelej polohe hotela v susedstve zjazdoviek zvyknú hostia vtipkovať, že zo svahu vedie cesta priamo do bazéna. Po lyžovačke zaručene dobre padne zveriť sa do rúk skúsených terapeutov, ktorí vám odporučia najvhodnejšiu procedúru, či už ide o masáže, zábaly alebo peelingy. V zimnej sezóne sú obľúbené zábaly, najmä čokoládový a škoricový, ako aj reflexné terapie. Atmosféra terapeutických miestností sa nesie vo farebnom koncepte štyroch ročných období, ale aj dňa a noci. Podobné ladenie získalo v rekonštruovanom hoteli aj 120 pohodlných novozriadených izieb. Novinkou sú priestranné izby a apartmány v nadstavbových poschodiach. Mimoriadny zážitok pre zmenu ponúkajú dvojlôžkové mezonetové apartmány s výhľadom na Lomnický štít, ako stvorené na romantický pobyt vo dvojici.


V úzadí nezostáva ani miestna gastronómia, o ktorú sa s nadšením a so všetkou pozornosťou stará Chef de Cuisine Hotela SLOVAN, Ing. Michal Blaha so svojím tímom. Pre jeho kulinárske umenie je charakteristická poctivá kuchyňa, klasické postupy a čerstvé suroviny od lokálnych dodávateľov. Výsledkom sú výnimočné pokrmy, ale aj neopakovateľné zážitky, aké hosťom prináša napríklad projekt LIVE COOKING. Ide o živé predstavenie, počas ktorého Chef de Cuisine pripravuje jedlá flambovaním, krájaním, zapekaním, grilovaním, karamelizovaním alebo netradičnou kombináciou ingrediencií. Varenie „v priamom prenose" je nečakaným, ale o to príjemnejším spestrením už beztak výnimočnej dovolenky.

hotelslovan_03

Novinky zimnej sezóny v Tatranskej Lomnici
Až 2 km nových zjazdoviek.
Nová moderná 15-miestna kabínková lanovka Gondola zo Štartu na Skalnaté Pleso.
Nová červená zjazdovka so zasnežovaním Esíčko zo Skalnatého plesa na Čučoriedky.
Nová modrá zjazdovka so zasnežovaním Buková Hora II. k 8-miestnej sedačke.
FUN SKI ZÓNA v časti Čučoriedky západ.

hotelslovan_logo
Hotel SLOVAN***
Tatranská Lomica 46
059 60 Vysoké Tatry, Slovensko
T.: +421 948 20 40 40
e-mail: reservation@hotelslovan.sk
www.hotelslovan.sk


 

    3697

    Súvisiace články