Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 17. október 2019

Kniha venovaná Audrey Hepburn

Určite sa zhodneme na tom, že Audrey Hepburn je jednou za najväčších módnych a hereckých ikon súčasnosti. Milujú ju módne domy, aj objektívy a jej štýl doteraz inšpirujú tie najrôznejšie módne kreácie a outfity.

Kniha venovaná Audrey Hepburn

Určite sa zhodneme na tom, že Audrey Hepburn je jednou za najväčších módnych a hereckých ikon súčasnosti. Milujú ju módne domy, aj objektívy a jej štýl doteraz inšpirujú tie najrôznejšie módne kreácie a outfity. Zaslúžila si aj vlastnú knihu.

Nejde síce o prvú knihu, ktorá jej vzdáva poctu, no v tejto nájdete množstvo doteraz nevidených fotografií, ale aj pohľad do backstage prostredníctvom komentárov fotografov. Kniha Always Audrey spojila šiestich fotografov, ktorí mali česť spolupracovať s britskou herečkou. Fotografie z dielne renomovaných fotografov- Norman Parkinson, Milton H. Greene, Douglas Kirkland, Lawrence Fried, Terry O'Neill a Eva Sereny, zachytávajú Audrey v rôznych situáciách. Okrem toho, Kirkland, O’Neill a Sereny napísali obiahle komentáre k jednotlivých záerom, ktoré opisujú konkrétnu fotku a ich spomienka na fotenie.

Foto: archív vydavateľstva

Nájdete v nej doteraz nepublikované zábery z filmového prostredia, z rôzynch fotení, ale aj súkromia. Audrey sa na nich zabáva na pláži, na vidieku pózuje s oslíkom, alebo čaká na svoju scénu pri filmovaní. Knihu vydáva vydavateľstvo Icon Images, ale dostupná je aj na Amazone.

1135

Súvisiace články