Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Kultúra / 6. október 2021

Oslava miestnej módnej kultúry #FindYourAngle

Zalando vspolupráci slokálnymi tvorcami afotografom Tomášom Thurzom predstavilo unikátnu výstavu vpriestoroch Five Points Bistra. Výstava sa zameriava na individualitu štýlu asebavyjadrenie lokálnej módnej scény.

Oslava miestnej módnej kultúry #FindYourAngle

Zalando v spolupráci s lokálnymi tvorcami a fotografom Tomášom Thurzom predstavilo unikátnu výstavu v priestoroch Five Points Bistra. Výstava sa zameriava na individualitu štýlu a sebavyjadrenie lokálnej módnej scény.

výstava tomáš thurzo five point bistro bratislava vernisáž zalando fotografia 

Influencerka Naty Kerny, komik, moderátor a podcaster Bekim, mladý influencer a zároveň zdravotník Radovan Tlaskal, modelka a bývalá vicemiss Yasmine Taty a zakladateľka tanečného štýlu Vogue na Slovensku Monika Prikkelová sú všetko osobnosti s unikátnou backstory. Pre poprednú európsku platformu módy Zalando vytvorili zosobnenie svojich príbehov pomocou výstižných outfitov, ktoré zvečnili s Tomášom Thurzom v sérií fotografií.

DSC 8417.JPG

DSC 8511.JPG DSC 8533.JPG

Vernisáž bola otvorená 30.9. a ponúkla nám náhľad do možností, ako ponímať svoj štýl – napríklad ako obraz o svojej identite, kreatívny outlet alebo radosť z objavovania nového. So svojím bezkonkurenčným sortimentom, ktorý pokrýva high-street aj high-end dizajnérov, sa Zalando stalo ideálnym prostriedkom na všetky tieto možnosti.

Vernisáž 3 minYasmine Taty & Zea na vernisáži

DSC 8533.JPG DSC 8541.JPG

S expanziou do niekoľkých európskych krajín tento rok vrátane Slovenska rastie jeho potenciál byť go-to módnou voľbou pre celú Európu, bez ohľadu na to, či je váš štýl minimalistický, avantgardný alebo eklektický. Inšpirácia môže pochádzať naozaj z každého uhla. Koniec koncov, aj samotní tvorcovia, ktorých Zalando na kampaň oslovilo, sú mozaikou diverzity a jedinečnosti. Na vernisáži sme nechýbali ani my a preto vám prinášame rozhovory s tromi z nich o tom, aký je ich pohľad na identitu v dnešnom prostredí.

Rozhovory o štýle si budete môcť prečítať s Naty Kerny, Radovanom Tlaskalom a Bekimom.

977

Súvisiace články