Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. júl 2021

Prineste do priestoru nádych luxusu

Na to, aby ste do priestoru priniesli luxusný nádych nepotrebujete mať bezodnú peňaženku. Postačia vám správne zvolené materiály a efektné drobnosti.

Prineste do priestoru nádych luxusu

Na to, aby ste do priestoru priniesli luxusný nádych nepotrebujete mať bezodnú peňaženku. Postačia vám správne zvolené materiály a efektné drobnosti. Inšpirujte sa našim výberom a prineste do každého inteiéru nádych exkluzivity.

Mramorové detaily

Mramor patrí k najluxusnejšie pôsobiacim materiálom, avšak sprevádza ho aj poriadne vysoká cenovka. Aj bez nej si však môžeme dopriať trochu exkluzivity a to pomocou detailov. Nemusíte investovať do obrovského mramorového ostrovčeka v kuchyni či do celomramorovej kúpeľne, postačí vám zaujímavá váza, misa alebo iný dekoratívny objekt. Váha mramoru a jeho unikátne obrazce sa postarajú o zvyšok.

@kristin_rodin 

Lampy so sochárskym efektom

Pôsobivé lampy patria k najobľúbenejším prvkom na dotvorenie nálady a štýlu interiéru. Aktuálne sú veľmi populárne tie, ktoré majú výrazný umelecký nádych a dokážu tak plniť nielen funkciu osvetlenia, ale aj dekorácie. Či už siahnete po retro “hríbikových”, ktoré sú teraz veľmi populáne alebo po origami, do priestoru určite prinesú dávku luxusuného nádychu.

pernilleteisbaek@pernilleteisbaek 

Ratan

Ratan si aktuálne užíva miestečko na výslní, zrejme aj kvôli neutíchajúcemu trendu prírodných prvkov, materiálov a farieb. V každom prípade však vyzerá elegantne, nadčasovo a sofistikovane, čo zabezpečuje zároveň jednoduchú kombinovateľnosť v rámci rôznych priestorov. V každom interiéri zabezpečí dávku exkluzivity. Siahnuť môžete po stoličkách, kreslách ale aj po detailoch ako paravány, taburetky či drobnosti ako podložky pod taniere.

katherine ormerod@katherine_ormerod 

Sklenené pokrývky

Kto by povedal, že takýto old-schoolový detail dokáže priniesť do priestoru nádych luxusu? Pripomína old glamour štýl a jeho výhodou je aj to, že pod pokrývku môžete ukryť takmer čokoľvek. Či už kvetiny, dekoratívne objekty či dokonca parfumy alebo sladké dobroty. Všetko záleží na vás, vašom štýle a predstavivosti.

peonylim@peonylim

Dotyk zamatu

Zamat je stávka na istotu. Materiál je instatným luxusným boostom a dá sa využiť takmer v každom type miestnosti od šatníka až po obývačku. Stačí ho použiť v malom množstve a výsledok bude vždy efektný. Krásne vynikne v akomkoľvek štýle a farebných kombináciách, či dokonca v kombinácii s potlačami a vzormi.

heartzeena

Foto: Instagram

869

Súvisiace články