Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 13. júl 2021

Mapa sveta plná prekvapení a nečakaných dobrodružstiev

Prázdne a nudné steny nemá nikto rád. Klasické obrazy na stenu nie sú nič pre vás.

Mapa sveta plná prekvapení a nečakaných dobrodružstiev

Prázdne a nudné steny nemá nikto rád. Klasické obrazy na stenu nie sú nič pre vás. Hľadáte niečo špeciálne. Mapa sveta je to pravé. Geografia vás vždy bavila. Do všetkých krajín sveta sa asi nedostanete. S mapou na stene sa každý deň ocitnete na inom mieste. Vyberte si takú, s ktorou sa vám bude cestovať najlepšie. Ponuka je pestrá.

Jednoduchá dekorácia netradične

Obrazy do obývačky v podobe mapy ocenia najmä ľudia, ktorí túžia po nevšednej dekorácii a túžia precestovať celý svet. Na mapu s modrým podkladom a farebne rozlíšenými pohoriami, nížinami a štátmi rýchlo zabudnite. Nechajte ju na základnej škole. Mapa sveta v abstraktnom prevedení, či mapa s historickým nádychom dodá obývačke zaujímavý a netradičný rozmer. Farieb sa nebojte. Dovoľte mape vyniknúť a snívajte o krajinách, ktoré túžite navštíviť.

Cestovatelia ich majú najradšej

So stieracou mapou krásy sveta odhalíte postupne. Zoškrabte len tie štáty, v ktorých ste už boli alebo tie, ktoré plánujete navštíviť. Deti z nich tiež budú mať radosť. Pomôžte im odkrývať tajomstvá jednotlivých štátov a spolu sa niečo naučte. Zapíšte si, v ktorom štáte sa vám najviac páčilo a naplánujte si spoločný výlet. Stieracie mapy sveta vám prinesú veľa spoločnej zábavy. Dobrodružstiev pri ich stieraní nikdy nie je dosť.

JuILvSoztvh0jzftQ2vGwRYl wOHi6QDDLOKD9aV5wE7vEEpvc0C77aY19xdx170WbOZH9yhn3kRsrRi4ZC4X WzX08lXiguWce1RT65Tmtc0 L Mhj6gNp8e6I1LFwDY00U7oQ

Mapa sveta do detskej izby

Mapa sveta pre deti je farebnejšia a súčasťou každého štátu je dominanta, ktorá ho charakterizuje alebo zvieratko typické pre danú krajinu. Farby sú pre deti príťažlivejšie a skôr si zapamätajú, čo sa v ktorom štáte nachádza. Keď si chcete značiť krajiny, ktoré ste už navštívili, zvoľte mapu sveta v čiernobielom prevedení. Nájdete ich aj so zvieratkami. Spestrite ju svojimi zápiskami a rôznymi výstrižkami. Farby vám na nej rozhodne nebudú chýbať.

ZzxHdzoQyGXoqmzF7vudcx6N4ugfceaEG1lB4us9CVwBgUSHkxpxdKZPMFV56J0ChW6igUD OJjVeWDh eEUcXeLKqeYcFIop92qYjlMp2N8bkUPaic6wyAV12cCBF3eS3ChEw

Jednoduchá a reprezentatívna zároveň

Plánujte strategické cesty a označte štáty, do ktorých chcete expandovať. Miesta, v ktorých už vaša firma pôsobí označte inou farbou. Prehľadnejšie sa vám to nikde inde znázorniť nepodarí. Vy si pri každom pohľade na mapu spomeniete, kde všade sa chcete dostať a vaši obchodní partneri získajú predstavu o pôsobení firmy aj bez toho, aby ste im o nej hovorili. Mapy sú v kancelárii nadčasovým a veľmi elegantným prvkom, ktorý zaujímavo oživí aj tú najobyčajnejšiu kanceláriu či rokovaciu miestnosť.

aThfguRMn95cGF 9c3Po1r7Gc3aLMUAKgmyY3 BCNM5FM57XUe99G9NdN7lYQaBfbUEHnMmVD8cOuoTHoaQRZ2DD hwkN cI9Ks9x78s2GIG zDjcHsSLNnJSw2tWOzVvL7CrqE

Neobyčajná korková nástenka

Mapa sveta na korku zmení obyčajnú korkovú nástenku na zaujímavú dekoráciu. Je len na vás, či uprednostníte jej funkčnú alebo dekoračnú vlastnosť. Miesta, na ktoré sa v spomienkach radi vraciate, alebo na ktoré sa tešíte určite nezakryjete. Bola by to škoda. Nezabudnite na pripínačky rôznych farieb. Nikdy neviete, čo na mapu z korku pripnete. Odkazov a poznámok nikdy nie je dosť.

Viac produktov nájdete na stránke www.dovido.sk.

Foto: Dovido.sk

934

Súvisiace články