Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 7. apríl 2021

H&M Home uvádza kolaboráciu s Diane von Furstenberg!

Každý rok čakáme, s kým predstaví H&M najnovšiu módnu kolaboráciu. Počas rokov sa na jej konte nazbieralo množstvo zvučných mien od Versace cez Jimmy Choo až po najaktuálnejšiu kolaboráciu so Simone Rocha.

H&M Home uvádza kolaboráciu s Diane von Furstenberg!

Každý rok čakáme, s kým predstaví H&M najnovšiu módnu kolaboráciu. Počas rokov sa na jej konte nazbieralo množstvo zvučných mien od Versace cez Jimmy Choo až po najaktuálnejšiu kolaboráciu so Simone Rocha. Teraz však značka predstavuje ďalšiu skvelú kolaboráciu, tentokrát však vo svojej línii bytových doplnkov, kde sa spojila s renomovanou dizajnérkou Diane von Furstenberg!

Diana patrí k velikánom módneho sveta, jej rukopis je okamžite rozpoznateľný a jej tvorba je neprestajne relevantná aj naprieč dekádami a meniacimi sa trendami. Svoj cit pre dizajn teraz pretavuje aj do kolekcie bytových doplnkov, ktorú navrhla pre H&M Home. Kolekcia pozostáva z výrazných vzorov, ktoré definujú štýl dizajnérky a poskytujú tak priestor na vytváranie unikátnych interiérov.

7072 07  7072 10 

Kolekcia Diane von Furstenberg x H&M HOME pozostáva z 31 rôznorodých kúskov, medzo ktorými nájdete deky, dekoratívne boxy podnosy, vonné sviečky či vázy a kvetináče, ale aj vankúše, plagáty a ďalšie skvelé kúsky. Vonné sviečky boli navrhnuté na základe obľúbenej vône Diane - jantáru, ktorý je hlavným tónom vo veľkých sviečkach, zatiaľ čo malé zase voňajú za cédrovým drevom, santalovým drevo či šiškami. Všetky tóny osobne vyberala Diane, čiže váš priestor môže zdobiť jej štýl aj po tomto smere. Rannú káviu alebo čaj si zase môžete naservírovať z krásneho setu šálok s podšálkami, obývačku, spálňu alebo akúkoľvek inú miestnosť zase môžete rozveseliť vázami s výraznými motívmi. Aby bol váš zážitok z domova úplne dokonalý po každej stránky, zabaliť sa môžete do príjemného maxi županu, ktorý zdobí “Diane print”, typická potlač v tvorbe dizajnérky.

7072 14

7072 08  7072 12 

“Potlače v kolekcii pre H&M Home sú ikonické. Potlač s názvom Diane som navrhla pred 20 rokmi, keď som zakladala značku, pusinkovú potlač je zase inšpirovaná dielom, ktoré pre mňa vytvoril Andy Warhol. Ja osobne mám veľmi rada zvieracie potlače - zebra úplne vystihuje DVF, rovnako ako výrazné oranžové a ružové tóny, ale aj monochromatická čierno-biela. Celá kolecia je úžasná a veľmi sa teším, že ju môžem čoskoro zdieľať so všetkými,” povedala Diane na margo kolaborácie.

Kúsky z kolaborácie Diane von Furstenberg x H&M HOME boli nafotené u Diane doma, v interiéri, ktorý najlepšie vystihuje jej osobný, autentický štýl. Jednotlivé kúsky, potlače, farby tak krásne zapadli do priestoru, čo je dôkazom toho, aká osobná táto kolekcia je. Celá kolaborácia sa dostane do predaja už 16.apríla a dostupná bude v butikoch H&M po celom svete, ale aj online na stránkach H&M.

Foto: H&M

919

Súvisiace články