Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 29. január 2021

Darček, ktorý vám bude lásku pripomínať každý deň

Oslavovať lásku by sme mali každý deň, nielen na výnimočné sviatky akým je Valentín. Avšak stále je to ideálny deň, kedy sa môžeme všetci na moment zastaviť azamyslieť nad našimi milovanými, nielen partnermi, ale aj rodinou či priateľmi.

Darček, ktorý vám bude lásku pripomínať každý deň

Oslavovať lásku by sme mali každý deň, nielen na výnimočné sviatky akým je Valentín. Avšak stále je to ideálny deň, kedy sa môžeme všetci na moment zastaviť a zamyslieť nad našimi milovanými, nielen partnermi, ale aj rodinou či priateľmi. V prípade, že hľadáte pre svojich blízkych darček, ktorý im bude vašu náklonnosť pripomínať každý deň, máme pre vás tip.

Značka Pandora je obľúbenou voľbou pri hľadaní ideálnych darčekov na najrôznejšie sviatky. Vždy v nej nájdeme unikátne kúsky pre akúkoľvek blízku osobu, ktoré ju budú sprevádzať dlhé roky. Pandoru však zaujímalo, akým spôsobom ľudia najčastejšie vyjadrujú a oslavujú lásku. Z tejto štúdie vyplynulo, že až 50% ľudí sa cíti milovanými, keď si ich blízki spomenú na ich sviatky či iné výnimočné dni ako výročia. Medzi tieto dni samozrejme patrí aj sviatok Sv. Valentína. Preto pri tejto príležitosti vytvorila unikátnu valentínsku kolekciu, ktorou svojim blízkym jednoducho vyjadríte svoje pocity.

HIGH CMYK SS21 A Feb Moments Valentines Galentines Model 01 CMYK  HIGH CMYK SS21 A Feb Moments Valentines Model 10 CMYK 

V kolekcii sa spája umelecký duch s vysokým dôrazom na remeselnú prácu v kombinácii s inovatívnymi technikami. Takto vznikli zaujímavé detaily 3D ruža či srdce dekorujúce americké zapínanie. V tejto kolekcii nájdete kúsok pre každého vášho blízkeho, či už chcete potešiť maminu, najlepšiu kamarátku alebo partnerku. Ide totiž o nadčasové, veľmi univerzálne dizajny ako stvorené na každodenné nosenie. Zároveň to sú zaujímavé solitéry, ktoré okamžite zaujmú a svojej nositeľke pripomenú vaše pocity.

HIGH CMYK SS21 A Feb Moments VAL 03 RGB HIGH CMYK SS21 A Feb Moments VAL 10 RGB

HIGH CMYK SS21 A Feb Wish Rings 02 CMYK

HIGH SS21 A Feb Moments VAL 01 RGB HIGH SS21 A Feb Moments VAL 02 RGB

HIGH SS21 A Feb Moments VAL 04 RGB

Foto: Pandora

867

Súvisiace články