Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 20. október 2020

Christian Cowan x Motorola: Kabelky pre smartfón

Patríte aj vy ku milovníkom rôznych, zaujímavých dizajnérskych prepojení? Potom sa vám určite zapáči aj najnovšia kolaborácia známej značky Motorola abritského dizajnéra Christiana Cowana.

Christian Cowan x Motorola: Kabelky pre smartfón

Patríte aj vy ku milovníkom rôznych, zaujímavých dizajnérskych prepojení? Potom sa vám určite zapáči aj najnovšia kolaborácia známej značky Motorola a britského dizajnéra Christiana Cowana. Spoločne vytvorili kolekciu kabeliek inšpirovanú vynoveným modelom smartfónu razr.

Každý majiteľ drahého smartfónu už určite zažil malý infarkt po tom, ako mu nečakane vypadol telefón z ruky. Predtým, ako ste ho zdvihli zo zeme už len ostávalo pomodliť sa za to, nech škody nie sú veľké. Tak nastúpila na scénu éra najrôznejších ochranných skiel a masívnych krytov, ktoré mali pomôcť smartfóny ochrániť. Avšak funkcia bohužiaľ väčšinou prevyšovala dizajn, takže mnohí z nás boli nútení si vybrať medzi ochranou a štýlom. Voľba zväčša padla na tú ochranu. Teraz sa však na scéne začína objavovať stále viac štýlových krytov, ktoré už neplnia len ochrannú funkciu, ale sú zároveň aj skvelým doplnkom. Niektoré produkty sa z obyčajných krytov menia dizajnové vychytávky samé o sebe. A presne tak je aj kolaborácia, ktorá vznikla spojením britského dizajnéra Christiana Cowana a značky Motorola.

1

Motorola bola veľkým hráčom na začiatku tohto milénia, no postupne sa akosi vytratila zo scény. Jej ikonický model razr však prešiel moderným prerodom a dnes je naspäť medzi najväčšími hráčmi na scéne. Pri príležitosti uvedenia nového razr sa značka Motorola spojila s Christianom Cowanom a spoločne vytvorili mini kolekciu kabeliek.

3

Kolaborácia pozostáva z 3 modelov kabeliek, ktoré boli inšpirované práve ikonickým vzhľadom týchto vyklápacích telefónov a navrhnuté boli tak, aby dokázali slúžiť ako samostatné „obaly“ na telefón, ale aj minikabelka, do ktorej sa zmestia základné potreby ako kľúče, smartfón či rúško. Prvým modelom je crossbody kabelka Sandshell v pieskovej farbe a s hrubou retiazkou. Dopĺňa ju ľadvinka White Onyx s krémovej farbe a s efektnými strapcami. Posledným modelom je Vallarta Blue, v chrómovo modrej farbe, na ktorej žiari krátka hrubá retiazka a efektné strapce.

Kolekcia The Motorola razr x Christian Cowan je dostupná na stránkach Christiana Cowana a ceny jednotlivých modelov sa pohybujú od 170 eur do 210 eur.

Foto: archív značiek

891

Súvisiace články