Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 6. december 2019

Olympia Le-Tan pripravila kolaboráciu s Assouline

Dokonalá kolaborácia pre každú knihomoľku! Dizajnérka Olympia Le-Tan pripravila limitovanú kolekciu kabeliek vspolupráci sprestížnym vydavateľstvom Assouline.

Olympia Le-Tan pripravila kolaboráciu s Assouline

Dokonalá kolaborácia pre každú knihomoľku! Dizajnérka Olympia Le-Tan pripravila limitovanú kolekciu kabeliek v spolupráci s prestížnym vydavateľstvom Assouline. Inšpirovaná je cestovateľskými knihami a štýlovými destináciami.

Olympia Le-Tan je známa svojimi kabelkami, ktoré pripomínajú skôr knihy ako kabelky. Spájajú literatúry a svet dizajnu. Kolaborácia s vydavateľstvom Assouline je tak úplne dokonalým prepojením týchto dvoch svetov. Táto kolekcia je tentokrát inšpirovaná cestovateľskými knihami, ktoré vydavateľstvo vydáva. Medzi „titulmi“ tak nájdete Mykonos Muse, Tulum Gypset, Capri Dolce Vita a Ibiza Bohemia. Každá z „kníh“ je ručne vyšívaná a jej vzhľad je inšpirovaný samotnou destináciou.

2 tulum purse open 2048x
4 1

Všetky dizajny na prvý pohľad pripomínajú knihy, no keď ich otvoríte, naskytne sa vám priestor na odkladanie tých najrôznejších vecí. Tieto knihy dizajnérka navrhuje ako kabelky, sú preto určené na nosenie. Avšak my si myslíme, že dokonale plnia aj rolu úložného boxu či skrinky na šperky.

IMG 0889b THENEWYORKERBC17S Face
MUSEUMBC05 Front tourist NYS Face

Dizajnérka v minulosti pripravila rôzne kolaborácie vrátane kolekcie s magazínom The New Yorker, s hrou Monopoly či umeleckú kolekciu s dielami velikánov ako Van Gogh či Picasso.

Foto: Assouline, Olympia Le-Tan

1297

Súvisiace články