Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 6. december 2019

Stolovanie podľa LoveShackFancy

Newyorská značka LoveShackFancy je synonymom modernej boho romantičky. Známa je najmä svojim zasnívanými šatami, blúzkami asukňami stými najjemnejšími kvetinovými motívmi.

Stolovanie podľa LoveShackFancy

Newyorská značka LoveShackFancy je synonymom modernej boho romantičky. Známa je najmä svojim zasnívanými šatami, blúzkami a sukňami s tými najjemnejšími kvetinovými motívmi. Teraz však svoju estetiku posúva aj do stolovania. Vo svojom najnovšom projekte totiž predstavili kolekciu stolovacieho textilu.

Nápad sa zrodil veľmi prirodzene. Zakladateľka Rebecca Hessel Cohen využívala malé zostatky látok, ktoré zostali po výrobe kolekcie na vlastnú výrobu malých drobnosti ako stolovacie obrúsky, vankúšiky či obrusy na stôl. Postupne sa jej známy začali pýtať, kedy sa konečne dostanú do predaja. Vtedy jej napadlo, že svoju tvorbu skutočne môže expandovať aj do tejto sféry.

1  3  7 
4  5  6 

Teraz teda všetci fanúšikovia majú možnosť odieť svoje stoly do tých najromantickejších, éterických vzorov. V kolekcii nájdete spomínané stolovacie obrúsky, podložky pod taniere či obrusy. Kolekcia kombinuje typickú estetiku značky- viktoriánske prvky a novodobú romantiku. Farebná paleta je tlmená, plná púdrových tónov, staroružovej, slonovinovej a náznaky zlatistej. Všetky dizajne sú vytvorené tak, aby sa dali medzi sebou kombinovať a vrstviť. Keďže jej dominujú kvetinové motívy, kolekcia je ideálna na letné večery, posedenie v rustikálnej záhrade či na romantickej terase. Pre nás ide o ideálny darček pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v hostení rodiny či kamarátov.

9  8 

Kolekcia je dostupná na stránkach LoveShackFancy a ceny sa pohybujú od 25 dolárov až po 595 dolárov za obrus s čipkovaným detailom.

1243

Súvisiace články