Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 22. november 2019

Barbie ako street-stylová ikona

Street-style zrejme nebol nikdy viac mainstreamový ako je dnes. Undergroundové značky, športové kúsky a odvaha kombinovania sa stali modernou uniformou módnej verejnosti vrátane celebrít, modeliek či influenceriek, ale aj všetkých milovníkov módy.

Barbie ako street-stylová ikona

Street-style zrejme nebol nikdy viac mainstreamový ako je dnes. Undergroundové značky, športové kúsky a odvaha kombinovania sa stali modernou uniformou módnej verejnosti vrátane celebrít, modeliek či influenceriek, ale aj všetkých milovníkov módy. Tento fakt sa odrazil aj na najnovšej kolekcii Barbie, ktorá z ikonickej bábiky urobila street-stylovú ikonu.

Kolekcia bábik Barbie dostala názov BMR1959, ktorý sa objavuje na outfitoch v najrôznejších formách. Cieľom street-stylom ovplyvnenej kolekcie bolo poukázať na dlhoročný vzťah s módou, ktorý sa počas rokov vytvoril medzi značkou a módnym priemyslom. V tejto kolekcii je 6 bábik, pričom jedna z nich je mužská, a každá z nich má na sebe oblečený kompletný outfit vystihujúci aktuálne trendy.

1 2 3

Outfity sú inšpirované aktuálnym street-wearom, ktorý je založený na trendoch z 90.rokov, ale aj na mixovaní luxusnej a dostupne módy. Bábiky tak majú na sebe napríklad športové šaty s kapucňou, metalické čižmy, bomberu, matrix slnečné okuliare, ľadvinku či masívne tenisky.

Všetky bábiky z tejto kolekcie sú dostupné online na stránakch Barbie.

4 5 6

Foto: Mattel

1305

Súvisiace články