Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 3. jún 2019

Champanské oblečené do Prabal Gurung

Kolaborácie presahujúce hranice módy sú vo svete veľmi obľúbené. Vzbudzujú množstvo pozornosti anajmä vytvárajú exkluzívne produkty.

Champanské oblečené do Prabal Gurung

Kolaborácie presahujúce hranice módy sú vo svete veľmi obľúbené. Vzbudzujú množstvo pozornosti a najmä vytvárajú exkluzívne produkty. Tým najnovším je nový dizajn fľaše champanského francúzskej značky Perrier-Jouët.

Perrier-Jouët prirovnáva svoje cuveé alebo vintage champanské ku hodvábnej čipke, jej detailnosti a dokonalej zdobivosti. Práve preto sa rozhodli osloviť do spolupráce newyorského dizajnéra, Prabala Gurung, aby im navrhol dizajn pre fľaše tohto typu bubliniek.

Od roku 1902 je značka Perrier-Jouët spájaná so štýlom Art Noveau, práve kvôli dizajnu fliaš, ktoré zdobili japonské sasanky. Prabal Gurung opísal tieto fľaše ako umelecké diela. Teraz ich však pretvoril na svoj obraz, ktorý je založený na výrazných tónoch a pozitívnej energii. Inšpiráciu našiel práve v charakteristickom dizajne, ktorý sa každému so značkou spája. „Kvety boli vždy mojim obľúbeným motívom. Sú nádherné a stelesňujú silu ženskosti. Prepojením výrazných farieb, ktoré sú pre našu značku typické a elegancie značky Perrier-Jouët sa nám podarilo zosobášiť históriu a modernú dobu,” povedal dizajnér.

Táto fľaša bola navrhnutá pri príležitosti udeľovania tohtoročných cien CFDA, kde bude champanské podávané. Fľaša spolu s dvoma pohármi je však dostupná k zakúpeniu v limitovanom počte na Drinks & Co.

Foto: archív značiek

866

Súvisiace články