Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 11. január 2019

Architektonické skvosty na AirBnB

AirBnB je ideálnou alternatívou ku klasickým hotelom. Poskytujú unikátny zážitok zcestovania ačastokrát aj predstavujú finančne dostupnejšiu alternatívu.

Architektonické skvosty na AirBnB

AirBnB je ideálnou alternatívou ku klasickým hotelom. Poskytujú unikátny zážitok z cestovania a častokrát aj predstavujú finančne dostupnejšiu alternatívu. Existujú však aj také AirBnB, ktoré vás okamžite očaria svojim dizajnom a architektúrou. Vybrali sme 8 z nich, ktoré si zapisujeme aj my do svojich „bucket listov.“

Casa Tiny, Puerto Escondido, Mexiko

Súkromný bazén, súkromná pláž, súkromná záhrada. Tento betónový domček je dokonalým únikom pred svetom a pritom poskytuje všetko, čo ideálna dovolenka potrebuje.

2  3 

Muralla Roja, Calp, Španielsko

Táto stavba patrí k tým celosvetovo najzaujímavejším, na prvý pohľad vás zaujme farba fasády a následne vás očarí jej členenie. Tak ako exteriér, aj interiér je ladený v modernistickom štýle.

4

5  6 

Cliff Villa, Mirissa, Srí Lanka

Vila, ktorá ubytuje až 7 hostí ponúka infinity bazén, výhľad na more, súkromnú záhradu aj pláž. Je priestranná a takmer celá presklená, vďaka čomu sa vám naskytnú dych-berúce výhľady z každej miestnosti.

7

8  9 

Cubehouse, Rotterdam, Holandsko

Stavba, ktorá preslávila Rotterdam. Teraz si v nej navyše môžete prenajať celý apartmán, ktorý vám svojim skutočne nevšedným členením pomotá hlavu.

10

11 12

Off-grid House, Pioneertown, Kalifornia

Oáza v kalifornskej púšti, to je tento moderný dom, ktorý vás privíta do svojho moderného interiéru a poskytne dokonalý výhľad na okolie vďaka preskleným stenám.

13

14 15

Cedar House, Yoshino-gun, Japonsko

Domček vznikol pod vedením prestížnych architektov Go Hasegawa a v spolupráci s lokálnou komunitou, ktorá sa špecializuje v spracovaní cédrového dreva. To bolo získané z lokálneho udržateľného hospodárstva.

16

17 18

Bamboo House, Bali

Prepojenie prírody a dizajnu, to je bambusový domček v údolí pri rieke, ktoré nájdete na čarovnom Bali. Zasadený je priamo do lesa a ubytuje až 8 ľudí. Objednať si navyše môžete kompletný stravovací plán a už vôbec z neho nemusíte vychádzať.

19

20 21

The Eppstein House, Galesburg, Michigan

Frank Floyd Wright je bezpochyby jedným z najvýznamnejších architektov všetkých čias. Navrhol aj tento dom v modernistickom štýle, ktorý je pre neho typický. Z každého kúsku tu na vás sála dizajnový prístup a elektricita 20.storočia.

22

23 24

Foto: AirBnB

1735

Súvisiace články